Inductie Flush-in

Het Adventys buffetassortiment biedt apparatuur om warm te blijven met inductie. Met vermogens tussen 300 en 1000W, Adventy’s buffet zijn verkrijgbaar in zowel aanrechtblad- als inbouwversies.

Induc-stone:

Een innovatieve en unieke onzichtbare buffetoplossing. Deze inductiekit past op uw graniet, kwarts, keramisch beton, houten werkblad en meer. Zonder de noodzaak om te snijden, wordt de kit, eenmaal geïnstalleerd, onzichtbaar en maakt uw werkblad veelzijdig. Voor optimale veiligheid is het oppervlak niet hoger is dan 55 ° C maar de binnentemperatuur van de chafing-dish kan worden gecontroleerd en maximaal 90 ° C bereiken.

Buffet-Line:

Induc-Elegance Buffetten onderscheiden zich door hun esthetiek en volledig aanpasbaar ontwerp. U kunt kiezen uit 4 standaard modellen of maak een unieke combinatie dankzij een groot palet aan kleuren en materialen. Licht, compact en stapelbaar, het gebruik is eenvoudig en de bediening is snel. Ze zijn transporteerbaar dankzij hun speciale op maat gemaakte koffer.

 

 

Artikelnummer: Flush-in Categorie:

Beschrijving

Adventys, gevestigd in Bourgondië (Frankrijk), werd ruim 20 jaar geleden opgericht en is de toonaangevende Franse ontwerper en fabrikant van inductiekeukenapparatuur voor de professional.

Adventys produceert het volledige assortiment in haar eigen fabriek in Frankrijk. Van een eigen werkplaats waar de metaalbewerking wordt uitgevoerd, tot aan de assemblage, waar de inductiespoelen worden samengesteld en het verlijmingsproces plaatsvindt.

Om zo uiteindelijk een compleet en uniek eindproduct te kunnen leveren.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.