Multimax

PRECIES WAT HET MOET ZIJN! JIJ. JOUW TEAM. JOUW MULTIMAX.

De beste dingen in het leven zijn de eenvoudige dingen. Dit is ook precies zo met de MULTIMAX combisteamer, simpelweg door te concentreren op wat nu echt nodig is. En dat is precies wat de MULTIMAX zo waardevol maakt. Het gaat allemaal om de bereiding.

Hygiëne hoort bij het werk. Boenen niet. Met de MULTIMAX neemt het gepatenteerde autoclean® het complete reinigingsproces van de oven over. Met één tip van je vinger, volautomatisch en uiterst zorgvuldig. U bespaart uzelf en uw personeel niet alleen het handmatig boenen, maar ook heel veel water, reiniger en tijd.

MULTIMAX is een betrouwbare partner. Hij ondersteunt het keukenpersoneel in alle bereidingsprocessen en zorgt ervoor dat de chef zijn werk kan doen met toegewijde passie en concentratie. Eenvoudige bediening en kwaliteitsconstructie – deze combinatie is al vele jaren ons publiek geheim voor blijvend succes.
Artikelnummer: Eloma Multimax Categorie:

Beschrijving

Eloma is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige combisteamers, bakovens en heteluchtovens.

Een dergelijke positie in de markt kan alleen worden bereikt door goede en lange samenwerkingen, de behoeften van anderen te herkennen en hierbij de geschikte oplossingen te zoeken.

Als kok of bakker is de liefde voor het vak het beste ingrediënt. Zo ziet Eloma dat ook met hun kwalitatieve en professionele apparatuur. Met een grote persoonlijke betrokkenheid zorgen de medewerkers van Eloma ervoor dat jij jouw werk met veel plezier kunt uitvoeren.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.