GICO Kooklijnen

Er is zoveel mogelijk met de GICO kooklijnen, dat we niet alles op de website kunnen zetten.  Prachtige professionele keukens van Italiaanse bodem. De Italiaanse know-how zie je aan het design, de finesse en betrouwbaarheid van GICO. Zeer mooi, betrouwbaar en betaalbaar!

Een volledig assortiment innovatieve ontwerpoplossingen, het resultaat van een continu technologisch verbeteringsproces. We streven ernaar om gegarandeerde duurzaamheid en stabiele, solide en robuuste apparatuur te bieden die voldoet aan de hoogste normen als het gaat om betrouwbaarheid, efficiëntie en energiebesparing

Artikelnummer: GICO kooklijnen Categorie:

Beschrijving

Gico, Italiaans design kooklijnen, opgericht door Luigi Ongaro in 1971, heeft zich altijd onderscheiden als fabrikant van robuuste, hoogwaardige keukens, maar ook vanwege zijn grote aandacht voor detail, betrouwbaarheid en “Made in Italy” ontwerp.

Daarnaast staat Gico erom bekend dat er een speciale nadruk ligt op de veiligheid, hygiëne en duurzaamheid van de installaties.

Met al ruim 50 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van professionele keukens, is Gico de ideale partner waar exclusieve oplossingen worden bedacht en hoogwaardige keukens worden ontwikkeld. Alle producten zijn maatwerk en 100% Made in Italy.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.