SB Serie Ijsopslag

Vraag naar de mogelijkheden of download de brochure

Categorie:

Beschrijving

Scotsman ijsklontjesmachine

Professionele ijsmachine voor de horeca

Als je eigenaar van een horecazaak bent is een ijsblokjesmachine een zeer belangrijk onderdeel van de keuken. Voor drankjes en ook voedsel is het van belang dat deze koel geserveerd en gepresenteerd kunnen worden aan je klanten. Dat kan je alleen garanderen als je een professionele ijsmachine hebt. Daarom kun je bij Horeca Innovatie Groep terecht voor een professionele horeca ijsblokjesmachine.

Een professionele ijsmachine van Scotsman staat garant voor kristalhelder ijs, is milieuvriendelijk in gebruik en kan bijna overal in de keuken geplaatst worden. Innovatieve technologieën staan hierbij aan de basis.

Wilt u meer informatie over Scotsman ijsklontjesmachine klik op de button voor meer informatie.
En bekijk ook gerust de website van Scotsman ijsblokjes.

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.