RGJ

Josper medium robatagrill RGJ-100

De Josper robatagrill RGJ-100 is een open houtskoolgrill die ideaal is voor bereiding in de robatayaki-stijl. De grilltemperatuur is 250 °C en de aansteektijd circa 20 minuten. Grillzone van 978 x 166 mm (op 3 niveaus) en een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 10 tot 12 kg. Meegeleverde accessoires: vleespenhouders, vetschalen, tang en rooster om de temperatuur te regelen.

Josper klein robatagrill RGJ-100

De Josper robatagrill RGJ-050 is een open houtskoolgrill die ideaal is voor bereiding in de robatayaki-stijl. De grilltemperatuur is 250 °C en de aansteektijd circa 20 minuten. Grillzone van 478 x 166 mm (op 3 niveaus) en een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 8 tot 10 kg. Meegeleverde accessoires: vleespenhouders, vetschaal, tang en rooster om de temperatuur te regelen.

Josper groot robatagrill RGJ-100

De Josper robatagrill RGJ-140 is een open houtskoolgrill die ideaal is voor bereiding in de robatayaki-stijl. De grilltemperatuur is 250 °C en de aansteektijd circa 20 minuten. Grillzone van 1378 x 166 mm (op 3 niveaus) en een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 12 tot 14 kg. Meegeleverde accessoires: vleespenhouders, vetschalen, tang en rooster om de temperatuur te regelen.

 

 

Artikelnummer: RGJ Categorie:

Beschrijving

Josper is opgericht in 1969 in Barcelona toen de meest innovatie technologie en traditie elkaar de hand gaven. De oprichters waren Pere Juli en Josep Armangué in Pineda de Mar. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een legende in de wereld van gastronomie met houtskool en hebben ze op dit moment meer dan 40.000 klanten.

Josper is de ideale partner voor chefs die bij het grillen op houtskool de hoogste kwaliteit willen behalen. De oprichters hebben een rijke familiegeschiedenis en zijn daarmee de eeuwenoude kunst van grillen op houtskool nooit vergeten.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.