Alto Shaam 750-s

Halo Heat®Technology – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdrogen, garen of verkleuren en zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.

Vraag naar de mogelijkheden!

Categorie:

Beschrijving

Alto Shaam 750-s

Alto Shaam 750-s is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kookapparatuur en kooksystemen die de kern vormen voor succesvolle en winstgevende foodservice programma’s in de verschillende bedrijfstakken van de commerciële voedselbereiding. Onze producten, die geleverd worden aan zeer uiteenlopende markten, garanderen het behoud van de voedselkwaliteit, dragen bij aan de terugdringing van afval en vermindering van energiekosten wat een snel rendement op de investering oplevert.

Wilt u meer informatie over Alto Shaam 750-s klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Alto Shaam

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.