• Door naar de hoofd inhoud

Horeca Innovatie Groep

Header Rechts

  • Logo
  • Home
    • Over ons
    • De Perfecte Keuken
    • Projecten
    • Nieuws
  • Webshop
  • Apparatuur
  • Events
    • Het Pizza & Pasta Event
    • Josper inspiratiesessies
    • Pizzaiolo master opleiding
    • Workshop Pizza’s bakken
    • Fotogalerij events
  • Support
    • Culinaire Quickscan
    • Recepten
    • Partners
  • Contact
    • Contact
    • Service
    • Nieuws
    • Higazine
    • Vacatures

Aziatische carpaccio

Aziatische carpaccio/gember bosui Wasabimayo/wakame/udon noedels

Gember-bosui-olie Ingrediënten,

3 gram gember schoon, 20 gram arachideolie, ⅔ stengels bosui zout, ½ teen knoflook

Bereidingswijze:

Hak de gember zo fijn mogelijk. Maak de bosui schoon en snijd ook fijn, hak de knoflook fijn. Doe ze samen in een hoge stalen maatbeker. Verhit de olie tot hij rookt en giet op de gember, knoflook en bosui. Let op want dit kan behoorlijk spatten!  Voeg beetje zout toe en laat afkoelen

Wasabimayonaise Ingrediënten,

30 gram mayonaise 2 gram wasabi Bereidingswijze. Meng de mayonaise met de wasabi naar smaak. Bewaar in een spuitzak Sesamzaadjes/ udon noedels Ingrediënten 3 gram sesamzaadjes 10 gram udon noedels ½ theelepel Japanse sojasaus

Bereidingswijze:

Rooster de sesamzaadjes in een droge pan lichtbruin. Kook de udon noedels in ruim water in 8 minuten gaar. Giet af en spoel kort met lauw water af. Meng met de sojasaus. Bewaar de sesamzaadjes en udon noedels apart tot serveren.

Rundercarpaccio Ingrediënten,

75 gram runderbiefstuk

Bereidingswijze:

Snijd dunne plakken van het vlees (3 p.p.) 2. Plet deze met een steelpan tussen dik folie. Leg de plakjes vlees op 2 voorgerecht borden of 4 amuse bordjes.

 

 

 

 

Aziatische carpaccio
Download Recept

Geplaatst in: Voorgerecht

Sandwich Krokant >

Neem contact op

Neem via Whatsapp of per telefoon contact met ons op +31 (0) 161 23 48 68

Oude baan 49, 5125 NG Hulten (Nederland)
+31(0)161 23 48 68
[email protected]

Privacyverklaring  |  AV 

© Copyright 2022 - 2025 Horeca Innovatie Groep · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door Probu