Service & Onderhoud
onderhoud & service aan jouw apparatuur.
Horeca Innovatie Groep biedt hiervoor verschillende diensten aan. Wij geloven in de kracht van onderhoud en de kwaliteit van de juiste apparatuur. Jouw keuken is een drukke plek en kun je zien als een draaiende machine, die altijd in topconditie moet verkeren!
Horeca Innovatie Groep adviseert minimaal eens per jaar om jouw keukenapparatuur te laten inspecteren en in onderhoud te nemen. Door je apparatuur jaarlijks te onderhouden, wordt de kans kleiner dat je voor onverwachte (hoge) kosten zal komen te staan. Daarnaast verleng je de levensduur van de apparatuur.
Onderhoudsabonnement
Met het onderhoudsabonnement wordt jouw apparatuur jaarlijks nagekeken en wordt hier een rapport van gemaakt. Dit rapport zal altijd bij jou aanwezig zijn, zodat een eventuele (nieuwe) monteur direct kan inzien wat de historie van het betreffende apparaat is geweest. Hierdoor is er altijd een actueel beeld van jouw apparatuur. Wil je NEN3140 keuring laten uitvoeren, kijk hier voor de mogelijkheden.
Indien nodig zal er tijdens het onderhoud, preventief onderdelen worden vervangen en wordt alles getest voor dat de inspecteur weer vertrekt.
Voordelen onderhoud abonnement:
□ Korting op onderdelen □ Voorrang bij service □ Korting op vervangingsapparatuur
□ Nieuwe apparatuur snel leverbaar ivm voorraad □ Gunstige uurtarieven tov géén abonnement
Serviceverzoek
Ondanks het jaarlijkse onderhoud, netjes omgaan met de apparatuur, instructies te hebben gevolgd m.b.t. het periodiek schoonmaken van de apparatuur, is de kans nog steeds aanwezig dat het apparaat een technisch mankement vertoont.
De servicedienst van Horeca Innovatie Groep is 24/7, zowel telefonisch al per WhatsApp, te bereiken. Uiteraard doen wij ons best om het telefonisch te verhelpen. Mocht dit niet baten, dan doen wij ons uiterste best om het probleem binnen 48 uur op te lossen. Kunnen we het niet snel oplossen, dan zijn er mogelijkheden om apparatuur in bruikleen te nemen/huren.
HORECA INNOVATIE GROEP,
TOTAALEXPERTISE IN GROOTKEUKENTECHNIEK
HOE SCHOON is jouw afzuigsysteem?
Bij Horeca Innovatie Groep zien we dagelijks dat er op gebied van hygiëne in de keuken nog ontzettend veel werk te doen is. Er zijn zoveel ondernemers die niet weten waar ze moeten beginnen bij het reinigen van hun afzuiginstallatie of keukens, óf die simpelweg niet voldoende budget beschikbaar hebben om dit aan te pakken terwijl het enorm belangrijk is! De ondernemer is namelijk feitelijk verplicht om de keukens en vetkanalen te reinigen volgens de richtlijnen van de NVWA. We hebben het dan niet alleen om zichtbaar vuil, wat je natuurlijk sneller schoonmaakt maar voornamelijk om vuil dat je niet ziet!
Dit ‘onzichtbare’ maar zeer riskante vuil valt niet zelfstandig te reinigen maar dat is wel noodzakelijk!
HIG gelooft dan ook in dat de horecaondernemer zich moet kunnen focussen op het draaiende houden van de zaak, terwijl wij de ‘vuile’ zaakjes voor hem/haar uit handen nemen. Wij maken de wereld graag een beetje schoner, te beginnen in de keukens van de horeca!
Hygiene en Veiligheid in uw keukens! Klik hier voor meer gedetailleerde info over de reiniging.
Wij bieden een gratis inspectie & rapport aan, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent! Meer weten, neem dan contact met ons op
Neem vrijblijvend contact op
"*" geeft vereiste velden aan