De Buurman van Eetcafé tot Bar&Grill.
De Buurman in Heerenveen stond al jaren bekend als een goed lopend eetcafe. Echter het concept bleek niet tijdloos, en door allerlei omstandigheden liep de omzet terug. Het werd tijd voor aanpassing van het concept. De eerste kennismaking met de Josper was in een mooi bedrijf in Groningen. Dit sprak me enorm aan. We hebben met de koks een paar sessies mogen bijwonen van de Horeca Innovatie Group met Rob Schollen.
Door deze sessies waren we razend enthousiast geworden over de mogelijkheden van de Josper en de smaken van de gebruikte producten. Aangezien we van mening waren dat de Josper ook gezien mocht worden hebben we in 2016 grondig verbouwd, waarbij een open keuken ontstond met de Josper prominent in het zicht van de gast. Het concept draait nu om de heerlijke gerechten uit de Josper, in combinatie met een keur aan mooie speciaal bieren en cocktails in een all day concept van ’s morgens 10.00 tot de kleine uurtjes."