OnFire BBQ

GEDIFFERENTIEERD EN GELIJKTIJDIG KOKEN .

Artikelnummer: OnFire BBQ Categorie:

Beschrijving

OnFire BBQ

Het strakke ontwerp van OnFire is geïnspireerd op elegantie en de natuur.  Het wordt aangedreven door hout, een keuze die aansluit bij het duurzaamheidsaspect van het product en de moeiteloze onderhoud nodig om het te laten werken. De structuur is verkrijgbaar in corten of zwart gepoedercoat metaal met roestvrij en corrosiebestendig bedreiging;

OnFire is weerbestendig en kan buiten worden gelaten als het niet in gebruik is. De unieke vorm van het bord biedt de mogelijkheid om verschillende soorten voedsel tegelijkertijd te bereiden.

Wilt u meer informatie over OnFire BBQ klik op de button.

En bekijk ook gerust de Website OnFire

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Wij volgen de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.