Joker

Geweldige oplossing voor kleine niches. 

Je hebt een sterk winkelconcept. Niet iedereen past daar. De nieuwe JOKER wel, wedden? Dankzij verschillende apparaat formaten heb je ook speelruimte met de trayformaten. Precies geschikt voor jouw uitdaging. Wat wil je nog meer?

Uitgevoerd in ST of MT technologie.

De Eloma Joker is modulair op te bouwen, zowel de bediening is links, rechts als boven mogelijk. Daarnaast uit te voeren met een dampkap.

Tevens ideaal voor de pantrykeukens in bv begeleid wonen, zorginstanties of ziekenhuizen. De Joker kun je in een “normale” keukenkast met een diepte van 60cm inbouwen.

Artikelnummer: Eloma Joker Categorie:

Beschrijving

Eloma Joker

De Eloma Joker is modulair op te bouwen, zowel de bediening is links, rechts als boven mogelijk. Daarnaast uit te voeren met een dampkap.Tevens ideaal voor de pantrykeukens in bv begeleid wonen, zorginstanties of ziekenhuizen. De Joker kun je in een "normale" keukenkast met een diepte van 60cm inbouwen.

Eloma is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige combisteamers, bakovens en heteluchtovens.
Een dergelijke positie in de markt kan alleen worden bereikt door goede en lange samenwerkingen, de behoeften van anderen te herkennen en hierbij de geschikte oplossingen te zoeken.

Als kok of bakker is de liefde voor het vak het beste ingrediënt. Zo ziet Eloma dat ook met hun kwalitatieve en professionele apparatuur. Met een grote persoonlijke betrokkenheid zorgen de medewerkers van Eloma ervoor dat jij jouw werk met veel plezier kunt uitvoeren.

Wilt u meer informatie over Eloma Joker klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Eloma

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Wij volgen de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.