Genius

Veiligheid is onze prioriteit op alle niveaus: de hoge kwaliteit van materialen en onze intensieve kwaliteitstests zorgen voor een veilige en probleemloze werking.

Onze MT-technologie zorgt voor maximale gebruiksveiligheid. Hygiëne hoort bij het vak. Niet schrobben. In de GENIUS MT neemt onze gepatenteerde autoclean® de volledige reiniging van de combi-steamer over.

Ons autoclean® MT reinigingssysteem staat voor absolute hygiëne en veilige hantering. Met de GENIUS MT combi-steamer stel je eenvoudig een kook- en schoonmaakplan voor het hele jaar op. Er blijven geen vragen onbeantwoord.

Artikelnummer: Eloma Genius Categorie:

Beschrijving

Eloma is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige combisteamers, bakovens en heteluchtovens.

Een dergelijke positie in de markt kan alleen worden bereikt door goede en lange samenwerkingen, de behoeften van anderen te herkennen en hierbij de geschikte oplossingen te zoeken. Als kok of bakker is de liefde voor het vak het beste ingrediënt.

Zo ziet Eloma dat ook met hun kwalitatieve en professionele apparatuur. Met een grote persoonlijke betrokkenheid zorgen de medewerkers van Eloma ervoor dat jij jouw werk met veel plezier kunt uitvoeren.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.