Dry-Age kasten

De nieuwe lijn Dry Aging koelvitrines voor het rijpen van vlees is ideaal voor elk type pand, dankzij het compacte formaat, het verfijnde ontwerp en de grote betrouwbaarheid.

Dankzij het traditionele proces dat “dry-aging” wordt genoemd, bewaren onze vitrines voor rijping stukken vlees in een omgeving met gecontroleerde temperatuur , vochtigheid en ventilatie om perfect, zacht vlees met een intense smaak te verkrijgen en het risico op bacteriële vervuiling tijdens opslag.

Deze kast is uitgerust met een roestvrijstalen monocoque met een interne motor, kenmerken die de structuur compact en elegant maken, terwijl de interne roze LED-verlichting speciaal is ontworpen om de marmering te versterken en de sneden uitnodigend te maken voor aankoop of consumptie.

De beschikbare interne structuren zijn de geperforeerde roestvrijstalen planken of de resistente haak voor het ophangen van lendenen of grote stukken.

Ontworpen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen, is de Dry Aging-vitrine voor rijping verkrijgbaar in verschillende hoogtes, 135 cm en 210 cm, en met verschillende insluitingscapaciteiten van 50 of 70 cm.

Categorie:

Beschrijving

Dry-Age kasten

Het Italiaanse top merk GEMM, Voldoet aan alle “gekoelde” behoeften die de markt vereist dankzij de hoge kwaliteit van Vries/Koel cellen

Wilt u meer informatie over Dry-Age kasten klik op de button voor meer informatie.
En bekijk ook gerust de website GEMM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.