Wand koeling

GEKOELD WANDKAST- Gekoeld wandmeubel, 2 deuren met ingebouwde compressor. Ook verkrijgbaar met glazen deuren en/of met kleppensysteem voor compressorinstallatie op afstand.

Dimensies: 1200 × 490 × 665 mm
Temperatuur:+2/+10°C
Deuren: 2

Categorie:

Beschrijving

Het Italiaanse top merk GEMM, Voldoet aan alle “gekoelde” behoeften die de markt vereist dankzij de hoge kwaliteit van Vries/Koel cellen.

Gemm kan voldoen aan de vele behoeften die de wereldmarkt vereist dankzij de hoge kwaliteit van de aangeboden producten, de constante investeringen in ontwikkeling en  onderzoek en het gebruik van de modernste technieken.

Wilt u meer informatie over Gemm koelingen klik op de button voor meer informatie. En bekijk ook gerust de website van het prachtige merk  GEMM

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

 

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.