Koel/Vries werkbanken

Het Italiaanse top merk GEMM, voldoet aan alle “gekoelde” behoeften die de markt vereist dankzij de hoge kwaliteit van de aangeboden producten, de constante investeringen in onderzoek & ontwikkeling met het gebruik van de modernste technologieën.

GEMM is gespecialiseerd in 4 markten, nl: Horeca, Banketbakkerij, IJssalons en Pizzeria’s

GEMM is trots op haar vermogen om geavanceerde gekoelde systemen te ontwikkelen en te implementeren met de meest geavanceerde technologieën, waarbij elk aspect wordt geëvalueerd, van structurele componenten tot thermodynamische systemen, afwerkingen en vele andere technische details.

Note: Je ziet hier een deel van de koel/vries werkbanken. Mogelijkheden zijn eindeloos binnen het Gemm programma. Vraag naar de mogelijkheden.

Artikelnummer: Koel / Vries werkbanken Categorie:

Beschrijving

Koel/Vries werkbanken

Uit  GEMM's geconsolideerde ervaring  in de wereld van koeling zijn koelkasttafels, vriestafels en gekoelde onderstellen voor voedselopslag geboren, met geavanceerde technische oplossingen en een eenvoudig en essentieel ontwerp voor praktisch en functioneel gebruik.

Verken onze site en evalueer ons  aanbod van gekoelde tafels  en meer. Als u op zoek bent naar een koeltafel voor uw bedrijf, dan creëert GEMM  hypermoderne koel- en vriestafels , ontwikkeld met bijzondere aandacht voor de factoren efficiëntie, energiebesparing, functionaliteit en design.

De  krachtige en tropische koelsystemen garanderen een  perfecte werking  , zelfs in moeilijke omgevingsomstandigheden en de vele oplossingen in grootte, capaciteit, opstellingen en temperaturen kunnen zelfs aan de verzoeken van de meest veeleisende professional voldoen.

Onder de gekoelde toonbanken van onze productie vindt u een breed scala aan gekoelde toonbanken, ook voor banketbakkerijen die interessante varianten bieden voor de  verschillende behoeften van de sector : van de klassieke gekoelde toonbank voor 60 × 40 trays voor opslag bij positieve of negatieve temperaturen tot tot de speciale gekoelde tafelchocolade  met vochtigheidsregeling , door de YOGURT-serie, ideaal voor garnering met toppings.

Of evalueer de NIEUWE ATLAS- en ATLAS PLUS-series om uw werkomgevingen uit te rusten met  gekoelde tafels en diepvriezers met GN 1/1-afmetingen met geweldige prestaties die geschikt zijn  voor de opslag en conservering van voedsel.

Wilt u meer informatie over Koel/Vries werkbanken van GEMM klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website GEMM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.