Line Mega

Grillen is een zeer praktische, gezonde maar ook hygiënische manier van koken.

Met de GRESILVA-grills kunnen er smakelijke en gezonde gerechten worden bereidt. Eten op een rooster grillen zonder dat er gebruik wordt gemaakt van houtskool of vuur, dat is het doel van GRESILVA. Zo worden ongezonde stoffen, die vrijkomen bij het grillen met houtskool en vuur, vermeden.

De HORIZONTALE GRILL verdient hiervoor speciale aandacht, vooral vanwege het uitstekende succes om dit te bereiken. De grill maakt gebruik van gas en zorgt voor 100% natuurlijke warmte, die geen invloed heeft op de smaak en kwaliteit van het gerecht. Het resultaat is sappig, smaakvol, goed gekookt en gegrild eten.

Een GRESILVA Grill past qua uitstraling, formaat en functionaliteit perfect in elke professionele keuken. Professionals in de hotelbranche zijn enorm onder de indruk van de hoge standaarden en kwaliteit van de GRESILVA Grills.

Artikelnummer: Line Mega Categorie:

Beschrijving

Line Mega

GRESILVA legt zich al jaren toe op het produceren van grills (en in de toekomst ook aanverwante producten) voor de hotelindustrie.

Omdat GRESILVA voortdurend de wensen en behoeften op de markt in de gaten houdt, lanceerden ze in 1993 de unieke HORIZONTALE GASGRILL.

Deze gasgrill was de oplossing voor de eisen van consumenten en horecaklanten van hoogwaardige grills. De HORIZONTALE GASGRILL is de beste en meest actuele innovatie op het gebied van grills voor vlees en vis. Na de lancering van deze grill werden er diverse modellen met hetzelfde grillconcept op de markt gebracht om in te spelen op de verschillende behoeften van klanten.

Door de jaren heen heeft GRESILVA het vertrouwen van haar klanten gewonnen door de hoogwaardige kwaliteit van de grills. Dit heeft er toe geleidt dat GRESILVA is uitgegroeid tot de marktleider in de sector.

Wilt u meer informatie over Line Mega klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Gresilva

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.