Aurora

Thermal brewers Aurora

Creeër je eigen koffieblend en sla op in de machineprogrammering, of maak gebruik van één van de drie voorgeprogrammeerde smaken: mild roast, regular roast en dark roast. Deze thermal brewer is ideaal voor koffie ’to go’ locaties met hoge volumes.

Vraag naar de mogelijkheden!

Categorie:

Beschrijving

Aurora

is een toonaangevende fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In dit tijdsbestek is het bedrijf uitgegroeid van groothandel in horecaproducten tot specialist en producent; een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier met internationale allure en ambities.

Creeër je eigen koffieblend en sla op in de machineprogrammering, of maak gebruik van één van de drie voorgeprogrammeerde smaken: mild roast, regular roast en dark roast. Deze thermal brewer is ideaal voor koffie 'to go' locaties met hoge volumes.

Wilt u meer informatie over Aurora  klik op de button voor meer informatie.
En bekijk ook gerust de website van Bravilor.

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.