Wasstraat

MACH heeft een groot assortiment van professionele vaatwasmachines.

Van de kleinere glazenspoelmachines tot aan de grotere rekkenspoelmachines.

Daarnaast heeft MACH een uitgebreid assortiment aan aanvullende/bijbehorende producten.

Denk hierbij aan spoelunits, servicetafels en roestvrijstalen producten voor het koken. Tot slot hebben ze zelfs ijsmachines in het assortiment. MACH biedt full-cube-, holle- en crushed ijsblokjesmachines.

Download de brochure voor alle type doorschuivers met bijhorende details. 

Artikelnummer: Mach wasstraat Categorie:

Beschrijving

Mach vaatwassers

MACH is een Italiaans bedrijf dat in 1988 is opgericht door mensen met veel ervaring in de sector van grootschalige installaties en de productie van vaatwassers.

Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de bekendste en meest gewaardeerde bedrijven die zich bezighoudt met de planning, productie en marketing van commerciële vaatwassers.

Momenteel is het één van de weinige bedrijven die gespecialiseerd is in vaatwassers en die geen deel uitmaakt van een samengestelde groep of een multinational. MACH is een echt familiebedrijf en is nog steeds in bezit van de familie van de oprichter.

De oprichter is op dit moment de voorzitter van het bedrijf en heeft al ruim 50 jaar ervaring in de branche. Tegenwoordig is MACH een belangrijk productiebedrijf dan zijn producten wereldwijd verkoopt. Het bedrijf groeit nog steeds en boort langzaam nieuwe markten aan.

Wilt u meer informatie over Mach vaatwassers klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Mach

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.