Marana Forni Fisso

Traditie door Marana FORNI FISSO

Altijd perfect koken, ook gegarandeerd voor een zeer hoge productie. Het is het resultaat van tests die zijn uitgevoerd bij het bedrijf – waar de stenen die Marana . maakten, beroemde ovens werden categorisch gebruikt – om te eindigen met deze traditionele oven die geschikt is voor elk type pizza.

Hittebron : Hout – Gas – Combinatie

Artikelnummer: FISSO 120 Categorie:

Beschrijving

Marana Forni Fisso

Zo begon het bedrijf in 1992 met de productie en de verkoop van op hout, gas en pellets gestookte pizzaovens en combinaties daarvan, voor het bakken van uitstekende en lekkere pizza’s en andere gerechten. Het bedrijf wordt vandaag de dag wereldwijd geassocieerd met prestige, kwaliteit en innovatie.

Het merk Marana® Forni staat voor technologie met oog voor traditie. Al snel werden de Marana Forni-ovens in Italië, Europa en in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. Voor het grootste deel gebeurde dit via mond-tot-mond-reclame. Pizzachefs waren direct zeer enthousiast en stellen ook nu hun vertrouwen in deze producten van uitstekende kwaliteit, die bovendien zijn voorzien van excellente technologie.

De inoculatie van technologie in zo'n conventioneel product als de houtgestookte oven won aanvankelijk alleen de meer vooruitstrevende pizzamakers, maar in slechts een paar jaar tijd verspreidde het woord zich en kreeg de revolutie voet aan de grond totdat het een instelling werd, vandaag gevonden in meer dan 85 landen wereldwijd . De pizza's die elke dag uit de Marana-ovens komen, lopen in de honderdduizenden.

Wilt u meer informatie over Marana Forni FISSO klik op de button.

En bekijk ook gerust de Website Marana

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.