Tormek

Vraag naar de mogelijkheden!

Categorie:

Beschrijving

Tormek

Met meer dan 45 jaar slijpervaring heeft de Zweedse firma Tormek een nieuwe slijpmachine voor messen ontwikkeld, speciaal ontworpen om te voldoen aan de noden van professionele gebruikers die resultaten en gebruiksvriendelijkheid verwachten. Het concept bestaat uit een verdere ontwikkeling van de diamantschijf die u samen met een innovatief en gepatenteerd geleidingssysteem messen op een professionele manier laat slijpen wanneer het u past.

Wilt u meer informatie over dit product  klik op de button voor meer informatie.

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.
Voor innovatieve apparatuurculinair support en complete keukeninrichting. Bij Horeca Innovatie Groep staat het optimaliseren van de routing in de keuken en kooktechnieken voor het keukenteam centraal. Op basis van de menukaart en de visie van de chef/eigenaar creëren wij – vanuit ons hart – een duurzaam advies en optimalisatie van de keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.