Asschep

Als je een houtoven hebt, dan zijn er een paar stukken gereedschap die het bakken van pizza’s een stuk makkelijker maken. Een daarvan is deze asschep.

Categorie:

Beschrijving

Asschep

Als je een houtoven hebt, dan zijn er een paar stukken gereedschap die het bakken van pizza’s een stuk makkelijker maken. Een daarvan is deze asschep. Je kan deze asschep tijdens het bakken gebruiken om brandende houtdeeltjes te verplaatsen. En na het bakken gebruik je de schep om de as en houtresten uit je oven te verwijderen.

Wilt u meer informatie over Asschep klik op de button voor meer informatie.
En bekijk ook gerust de website Gi metal

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.