EVO line

EVO LINE SPIRAALMIXERS
Mengers met 1 motor, spanning 230V/50Hz/1ph, met komomkering.
Perfect voor deeg met een hydratatie vanaf 60%.

TOUCHSCREEN-BEDIENINGSPANEEL
Hiermee kunnen tot 20 verschillende recepten met elk 6 stappen worden opgeslagen, wat constante degen van hoge kwaliteit garandeert.

INFRAROODTEMPERATUURSENSOR
Het detecteert de onmiddellijke deegtemperatuur en houdt deze constant onder controle. Het is mogelijk om een maximale temperatuur in te stellen die de mixer stopt als deze temperatuur wordt bereikt.

LED-VERLICHTING VOOR HET VERLICHTEN VAN HET DEEG
Ze verlichten de binnenkant van de kom, waardoor het deeg in alle stadia van het proces goed zichtbaar is.

INVERTER
Dankzij de inverter kan de snelheid van de spiraal worden geregeld van 50 tot 300 RPM, wat het mogelijk maakt om met elk type deeg te werken volgens de behoeften.

STANDAARD KLEUREN
Rosso rubino.
Nero profondo.
Bianco puro.

Categorie:

Beschrijving

Sunmix Srl is een Italiaans bedrijf dat spiraalmengers ontwerpt en produceert voor de grote witte kunstsector.

Ons verhaal begint in 2008 toen de familie Dalla Guarda het historische Vicenza-bedrijf ERCAV overnam, dat al meer dan veertig jaar een fabrikant van spiraalmixers is. Eerdere ervaring in de mechanische sector samen met de ontwikkeling van nieuwe praktijken leidden tot de geboorte van Sunmix in 2009, met als hoofddoel de productie van hoogwaardige en functionele Made in Italy-machines.

Het huidige assortiment van onze mixers omvat modellen van 6 kg tot 300 kg deeg, dus inclusief oplossingen die geschikt zijn voor elk gebied: huishoudelijk, ambachtelijk laboratorium, pizzeria, bakkerij, industrie. Dankzij ons ontwerpteam gericht op de toekomst en innovatie, wijden we een groot deel van onze energie aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen die de combinatie van kwaliteit en design weten te verbeteren in een perfecte balans tussen betrouwbaarheid en robuustheid, waarbij esthetiek wordt functioneel.

De kwaliteit van Sunmix-machines komt voort uit de verschillende synergieën die erin samenwerken. Het is in mensen dat de kracht van een bedrijf wordt bevorderd en het is in een bedrijf dat deze waarde respecteert dat mensen de mogelijkheid hebben om zichzelf, hun vaardigheden, waarden en creativiteit te promoten. Voor Sunmix zijn kwaliteit en veelzijdigheid de sleutelwoorden, waarbij verbeteren synoniem is aan vereenvoudigen.

Wilt u meer informatie over Top line van Sunmix klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website sunmix

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.