Queen line

De Queen Line is bestudeerd en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van degenen die werken met bakkerijen, pizzeria’s en banketbakkers. Aandacht en advies waren cruciaal om een ​​veelzijdige en functionele lijn te creëren dankzij de innovatieve technologie.

AANRAAKSCHERM BEDIENINGSPANEEL
Hiermee kunt u tot 10 recepten onthouden en elke dag verschillende hoogwaardige en constante deegsoorten bereiden.
INFRAROODSTRAAL TEMPERATUURSENSOR
Het meet de actuele temperatuur van het deeg en houdt het altijd onder controle. Mogelijkheid om de maximale temperatuur in te stellen om het deeg niet te oververhitten.
LED-VERLICHTING OM HET DEEG TE VERLICHTEN
Dankzij het licht in de tank kunt u het deeg in alle stadia van de verwerking onder controle houden.
INVERTER
Dankzij de invertertechnologie kan de spiraalsnelheid worden aangepast aan het soort deeg, variërend van 70 rpm voor harde deegsoorten, van 45% hydratatie, tot 300 rpm voor deegsoorten tot 100% hydratatie.
QUEEN LINE SPIRAL MIXER
Verkrijgbaar in versies met 2 motoren in 230V / 50Hz / 1ph, ideaal voor deeg met 60% hydratatie, of met dubbele motoren 400V / 50Hz / 3ph, ideaal voor 45% hydratatie en voor intensief gebruik.
Artikelnummer: Queen line Categorie:

Beschrijving

Queen line

Sunmix Srl is een Italiaans bedrijf dat spiraalmengers ontwerpt en produceert voor de grote witte kunstsector.

Ons verhaal begint in 2008 toen de familie Dalla Guarda het historische Vicenza-bedrijf ERCAV overnam, dat al meer dan veertig jaar een fabrikant van spiraalmixers is. Eerdere ervaring in de mechanische sector samen met de ontwikkeling van nieuwe praktijken leidden tot de geboorte van Sunmix in 2009, met als hoofddoel de productie van hoogwaardige en functionele Made in Italy-machines.

Het huidige assortiment van onze mixers omvat modellen van 6 kg tot 300 kg deeg, dus inclusief oplossingen die geschikt zijn voor elk gebied: huishoudelijk, ambachtelijk laboratorium, pizzeria, bakkerij, industrie. Dankzij ons ontwerpteam gericht op de toekomst en innovatie, wijden we een groot deel van onze energie aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen die de combinatie van kwaliteit en design weten te verbeteren in een perfecte balans tussen betrouwbaarheid en robuustheid, waarbij esthetiek wordt functioneel.

De kwaliteit van Sunmix-machines komt voort uit de verschillende synergieën die erin samenwerken. Het is in mensen dat de kracht van een bedrijf wordt bevorderd en het is in een bedrijf dat deze waarde respecteert dat mensen de mogelijkheid hebben om zichzelf, hun vaardigheden, waarden en creativiteit te promoten. Voor Sunmix zijn kwaliteit en veelzijdigheid de sleutelwoorden, waarbij verbeteren synoniem is aan vereenvoudigen.

Wilt u meer informatie over Queen line van Sunmix klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website sunmix

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.