Friteuses

Analoog en digitale friteuses van Valentine “Swiss Made”

Flexibele kookmodus: voor een betere consistentie van het koken van voedsel, zelfs bij variabele voedselladingen en temperaturen. Standby-modus: vermindert het energieverbruik bij langdurige inactiviteit (tijd en temperatuur instelbaar). Smeltmodus: om vast vet te smelten zonder het te verbranden.

Automatische mandlift (2 liften): sterk aanbevolen met de computeroptie zodat de mand automatisch omhoog gaat wanneer het programma eindigt. Oliefilterpomp: de olie wordt twee keer gefilterd voordat deze weer in de pan wordt gepompt. Een dagelijkse oliefiltering resulteert in een langere levensduur van de olie. Eén olieafvoeremmer voor beide pannen.

Eenvoudige reiniging en optimale hygiëne dankzij de “Wash Mode”, de afgeronde hoeken en het naar boven zwenkende verwarmingselement met tussenstand. Maximale isolatie om efficiëntie en warmte te optimaliseren, met minimaal energieverlies.

Pan met koude zone onder het verwarmingselement om voedseldeeltjes op te vangen, helpt de afbraak van de olie te vertragen. Hoogwaardige componenten en afwerking om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. 100% RVS constructie, sterk en duurzaam.

Turbo-optie, ideaal voor het frituren van diepvriesproducten. Swiss Made: vervaardigd in onze fabriek in Romanel-sur-Morges.

Artikelnummer: Friteuses Categorie:

Beschrijving

Friteuses

Net als sterrenchefs toont Valentine creativiteit om professionele keukenapparatuur te ontwerpen, in de voorhoede van innovatie, zowel technisch als qua design, perfect aangepast aan het drukke leven van keukens.

Het referentiemerk in professionele keukens!

Al drie generaties lang is het bedrijf blijven groeien met behoud van zijn familiewaarden. Onze medewerkers delen de wens om uit te blinken, zowel in productontwerp als in service. Samen ontwikkelen we hoogwaardige knowhow, waardoor chefs hun kunst op het hoogste niveau kunnen uitoefenen.

Wilt u meer informatie over Friteuses van Valentine klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Valentine

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.