• Door naar de hoofd inhoud

Horeca Innovatie Groep

Header Rechts

  • Logo
  • Menu sluiten
  • Home
    • Over ons
    • Partners
    • Projecten
  • Webshop
  • Apparatuur
    • BBQ
    • Combi/Stoomovens
    • Gas friteuses
    • Gasgrill
    • Geurloos frituren
    • Highspeed ovens
    • Houtskoolovens
    • Hygiëne
    • IJsmachines
    • Inductie
    • Koel en Vriesapparatuur
    • Koffiemachines
    • Kookgerei
    • Kooklijnen Ambach
    • Kooklijnen GICO
    • Pizza gereedschap
    • Pizzadecks Pizzamaster
    • Pizzaovens Alfa Forni
    • Pizzaovens Marana Forni
    • Spiraalmengers
    • Vaatwassers
    • Warmhoudlade
  • Workshops
    • De Pizza & Pasta Parade
    • Het Grill Event 2025
    • Inspiratiesessie Josper
    • Workshop Pizza’s bakken
    • Pizzaiolo Master Opleiding
    • Fotogalerij events
  • Support
    • Project support
    • Culinair Support
    • Recepten
  • Contact
    • Contact
    • Service
    • Nieuws
    • Higazine
    • Vacatures

Workshop Pizza's bakken

Schrijf je in voor de workshop!
Workshop Pizza's bakken

 

Aroldo Iacomelli genoot jaren geleden zelf een pizzabakkersopleiding in Italië. De restauranthouder uit Meeuwen leerde alles van internationaal pizzameester Massimo Quondamatteo. Pizza bakken is blijkbaar vakmanschap, gecombineerd met ervaring en wetenschap: "Want een echt goede pizza is zeldzaam", volgens Aroldo Iacomelli.

"Ik heb in Italië ontdekt dat als je een consistente smaak wil, je zelfs met het weer rekening moet houden", weet Aroldo Iacomelli. "Temperatuur en luchtvochtigheid hebben invloed op het rijsproces en de pizzasmaak”, zegt hij.  Niet tevreden zijn met "goed"

De restauranthouder uit Meeuwen heeft alles geleerd van internationaal pizzameester Massimo Quondamatteo, die een eigen pizzaschool in Italië runt. Quondamatteo reist ondertussen heel Europa af om de kunst van het pizzabakken te onderwijzen en eigenaars van pizzeria’s assisteert bij het uitbouwen van hun zaak.

Aroldo Iacomelli: “Ik heb Mamo (Massimo Quondamatteo) overtuigd om naar Nederland te komen. Wil je de beste zijn? Dan mag je niet tevreden zijn met "goed".

Pizzaiolo workshop
Workshop pizza's bakken
Pizzaiolo workshop
Workshop Pizza
Workshop pizza's bakken
Workshop pizza's bakken
Pizzaiolo Aroldo Iacomelli geeft deze workshop! En jij gaat.........

 

  • Veel te weten te komen over bloem (soorten)
  • De basisregels van deeg maken
  • Het maken van je eigen deeg
  • Het opbollen van deeg
  • De basis van stretchen van je pizzabodem
  • Het maken van je pizza
  • De theorie achter de pizza
  • Gaan we gezellig bakken in een Marana Forni & Pizzamaster
  • Daarna lekker eten
  • Afsluiten met een borrel en rondvraag

Schrijf je hier in voor de Workshop Pizza's bakken

Aanvang 9.30 uur / 14.00 uur

INverstering € 129,- p.p.

Min 6 / Max 12 cursisten (vol=vol)

 

Geplaatst in: Workshops

< Themadag Grillen, Grillen & Grillen
Pizzaiolo Master Opleiding >

Contact informatie

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • Via de telefoon +31 (0) 161 23 48 68  (8:30 uur / 17:00 uur)
  • Via Whatsapp   +31 (0) 6 14 32 63 50 (8:30 uur / 17:00 uur)
  • Service                +31 (0) 6 11 79 08 46 (24/7)
Oude baan 49, 5125 NG Hulten (Nederland)
+31(0)161 23 48 68
info@horecainnovatiegroep.nl

Privacyverklaring  |  AV 

© Copyright 2022 - 2025 Horeca Innovatie Groep · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door Probu

×
Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid. Lees verder
Show all partners (978) →
Opslaan en sluiten
Alles accepteren
Alles afwijzen
Details weergeven Details verbergen