• Door naar de hoofd inhoud

Horeca Innovatie Groep

Header Rechts

  • Logo
  • Home
    • Over ons
    • De Perfecte Keuken
    • Projecten
    • Nieuws
  • Webshop
  • Apparatuur
  • Events
    • Het Pizza & Pasta Event
    • Josper inspiratiesessies
    • Pizzaiolo master opleiding
    • Workshop Pizza’s bakken
    • Fotogalerij events
  • Support
    • Culinaire Quickscan
    • Recepten
    • Partners
  • Contact
    • Contact
    • Service
    • Nieuws
    • Higazine
    • Vacatures
VOEL • HOOR • ZIE • RUIK • PROEF

Culinaire Quickscan

Zo bouwen we samen naar de juiste formule voor uw zaak.

De bouwstenen van een Culinaire Quickscan zijn zo opgebouwd dat u zelf de keuze maakt, welke bouwsteen voor u van toepassing zou zijn. Zelf kiezen wat voor u belangrijk is. Onze bouwstenen zijn zo opgebouwd dat het helder is wat u van ons kunt verwachten. Op het moment dat u de keuze maakt om zelf bepaalde dingen te blijven doen of dat er personeel is die dat kan doen dan zetten wij een stapje opzij.

Onze Culinaire Quickscan mogelijkheden:
Keukenscan

Keuken scan is een opname van de werkprocessen en werkwijze. Onze culinaire specialisten komen een opnamen maken van bovenstaande. Er word gekeken naar routing, bezetting en werkwijze. Na uitgeven van bevindingen zal er een persoonlijk gesprek volgen om duidelijk uitleg te geven van wat er geconstateerd is.

Concept ontwikkeling

We gaan samen in gesprek over jullie wensen en ideeën.  Dit vertalen we in een concept kaart. Binnen dit traject kan er nog een tweetal keer worden aangepast. Daarna latere wijzigingen op basis van uurtarief.

Keukenplan

Aan de hand van conceptkaart en gerechten worden keuken en/of apparatuur bepaald. De manier van werken gaat bepalen welke apparaten nodig zijn. Hierdoor zal er een keukenschets ontstaan die een basis geeft voor de keukentekening. Keukentekening wordt in een later traject door HIG gemaakt. Bij aanschaf keuken worden kosten verrekend.

Menu engineering

Het vertalen van de concept kaart naar menukaart. Nadat er goedkeuring is, kan er een menukaart gemaakt worden. Binnen dit traject wordt er gezocht  naar passende ingrediënten. Wanneer leveranciers er al zijn, worden deze gebruikt.

leveranciers

Wij kunnen ontzorgen door op zoek te gaan naar de juiste leveranciers tegen de beste condities. We kunnen samen met jullie deze afspraken invullen en gesprekken met leveranciers voeren. Mochten leveranciers al duidelijk zijn dan wordt in het traject menu enginering hiermee gewerkt.

proefsessie

Nadat de keuze is gemaakt voor de leveranciers, zullen we proefmonsters aanvragen en benodigde ingrediënten bestellen. De gerechten en ingrediënten gaan we samen bereiden en proeven om definitief tot een keuze te maken voor de juiste ingrediënten.

digitalisering

In deze module zullen we jullie kennis laten maken met een digitaal keukenmanagement systeem. Een digitaal systeem kan er voor zorgen dat op alle tijden de werkzaamheden in de keuken goed gemonitord kunnen worden. Een duidelijke calculatie is de basis van een goede keukenmarge. Als er al gewerkt wordt met een digitaal systeem kunnen we hier later de recepten invoeren. Wanneer er besloten wordt om geen systeem te hanteren, zullen we een calculatiemap en personeelsmap aanmaken.

recepten & Calculatie

De definitief gekozen ingrediënten en gerechten worden verwerkt in een digitaal calculatiesysteem of in een calculatiemap.

personeelsmap

Het vertalen van de concept kaart naar menukaart. Nadat er goedkeuring is, kan er een menukaart gemaakt worden. Binnen dit traject wordt er gezocht  naar passende ingrediënten. Wanneer leveranciers er al zijn, worden deze gebruikt.

fotografie

Indien wij voor jou de fotografeer werkzaamheden uitvoeren word dit gedaan tezamen met de proefsessie gedaan. Voor alleen fotosessie waar dus alle gerechten worden gekookt zonder extra kosten.

De foto's kunnen gebruikt worden voor evt. benodigde apparaten. Daarnaast worden de foto's gebruikt voor de personeelsmap of het digitale systeem.

test kook & fotosessie

Alle gerechten kunnen in een kooksessie gemaakt worden met het team. Test koken is van belang om het team te trainen hoe de gerechten te maken en hoe ze smaken.

uitleg apparatuur

Op jullie locatie wordt de uitleg gedaan over hoe betreffende apparatuur gebruikt dienen te worden. Bij bestaande apparatuur zullen er misschien programma's herschreven moeten worden. Bij aanschaf van nieuwe apparatuur is dit uiteraard kosteloos.

opstarten

Bij het opstarten van de locatie of het uitvoeren van het gewijzigd concept kunnen we op locatie meedraaien. We geven de ondersteuning die nodig is om het project goed te laten slagen. Aantal dagen op aanvraag.

vormgeving

Uitzoeken servies en evt. disposables ten behoeve van de menukaart. Dit doen we bij onze partner Tovari, intern bij Horeca Innovatie Groep.

tarieven

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, en de kosten in de hand willen houden, is maatwerk gewenst. Wij zullen op basis van je wensen en behoeften een passende offerte maken.

training

Als we samen een beeld hebben gemaakt van culinair support mogelijkheden, kunnen wij hierop diverse trainingen aanbieden in-house of op locatie. Zowel in groepen als persoonlijke training kan worden gegeven, in verschillende dagdelen.

 

 

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*

Neem contact op

Neem via Whatsapp of per telefoon contact met ons op +31 (0) 161 23 48 68

Oude baan 49, 5125 NG Hulten (Nederland)
+31(0)161 23 48 68
[email protected]

Privacyverklaring  |  AV 

© Copyright 2022 - 2025 Horeca Innovatie Groep · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door Probu