Koel/Vriescellen

De modulaire koelcellen van IGLOO zijn ontworpen om een ​​snelle, gemakkelijke en foutloze installatie te garanderen. Bekleding met wit verzinkte binnen- en buitenplaatafwerking.

Isolatie in polyurethaanschuim (PUR) met een dichtheid van 43Kg/m3 en diktes van 60, 80 en 100 mm, met 120 en 140 mm op aanvraag. Montage door middel van een mannelijk-vrouwelijk vergrendelingssysteem en speciaal ontworpen verbindingspennen om een ​​gemakkelijke installatie en een perfecte uitlijning van alle componenten te garanderen.

De afdichting tussen de panelen wordt gegarandeerd door een speciale geëxpandeerd polyethyleen, ingebracht tijdens het schuimproces.

Onze standaardvloeren zijn afgewerkt met grijze antislipplaat met kunststofcoating en geïsoleerd met polyurethaan met een dichtheid van 43 kg/m3 (PUR).

De deur, met dezelfde afwerking als de standaard panelen, is standaard scharnierend en heeft een frame met een opening van 80/90 x 190h cm, een aluminium buitendeur, profiel, in hoogte verstelbare scharnieren van composietmateriaal, buitenkruk met sleutelslot en binnen kruk.

Deuren voor vriesruimtes worden standaard geleverd met elektrische anticondensatie verwarmers, geplaatst in een aluminium buis die voorgeschuimd is in het frame.

Categorie:

Beschrijving

GEMM Vries/Koel cellen

Het Italiaanse top merk GEMM, Voldoet aan alle “gekoelde” behoeften die de markt vereist dankzij de hoge kwaliteit van Vries/Koel cellen.

Gemm kan voldoen aan de vele behoeften die de wereldmarkt vereist dankzij de hoge kwaliteit van de aangeboden producten, de constante investeringen in ontwikkeling en  onderzoek en het gebruik van de modernste technieken.

Wilt u meer informatie over Gemm Vries / Koel cellen klik op de button voor meer informatie.
En bekijk ook gerust de website van het prachtige merk  GEMM

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

 

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.