Pastry

Het Italiaanse top merk GEMM, voldoet aan alle “gekoelde” behoeften die de markt vereist dankzij de hoge kwaliteit van de aangeboden producten, de constante investeringen in onderzoek & ontwikkeling met het gebruik van de modernste technologieën.

GEMM is gespecialiseerd in 4 markten, nl: Horeca, Banketbakkerij, IJssalons en Pizzeria’s

GEMM is trots op haar vermogen om geavanceerde gekoelde systemen te ontwikkelen en te implementeren met de meest geavanceerde technologieën, waarbij elk aspect wordt geëvalueerd, van structurele componenten tot thermodynamische systemen, afwerkingen en vele andere technische details.

Wat is er beter dan een perfecte combinatie tussen een glas wijn en een fijn stuk vlees dat tot in de perfectie is gerijpt?

Wist u dat: BRERA by GEMM, een onderdeel binnen het GEMM concern is en tevens marktleider in gekoelde vitrines voor wijn en vlees.

Artikelnummer: Pastry Categorie:

Beschrijving

Pastry

GEMM biedt een breed compleet assortiment  retarder-rijstafels , kasten en cellen  speciaal gemaakt voor verschillende sectoren: kijk naar retarder-rijs voor banket, retarder-rijs voor bakkerijen en retarder-rijs voor pizzeria's.

Apparatuur voor het rijzen van retarders zijn onmisbare hulpmiddelen voor  het plannen en controleren van de rijscyclus  voor de witte kunstprofessional, in banketbakkers-, bakkerij- en pizzeria-laboratoria. Een van de voordelen van het gebruik van retarder-proofing is de mogelijkheid om  het werk volgens uw behoeften te kunnen programmeren : dankzij dit soort apparatuur is het mogelijk om elk deeg te bewaren zonder de kenmerken ervan te veranderen en vervolgens op het juiste moment te beginnen met rijzen hervatten met de werkzaamheden.

Door gebruik te maken van de retarder-proofing-apparatuur is het  mogelijk om  de gewenste temperatuur,  relatieve vochtigheid en ventilatie in te stellen, waardoor van een "koude" fase van productconservering naar een "warme" fase gaat, waardoor het kan rijzen. Allemaal met het grootste gemak en precisie dankzij het gebruik van een 5'' touch control elektronische kaart.

De PLANET-reeks van retarder-rijsapparatuur voor patisserieën, bakkerijen en pizzeria's onder het merk GEMM is hoofdzakelijk onderverdeeld in  drie subcategorieën : retarder-rijstafels, retarder-rijskasten en retarder-rijscellen. Elk gereedschap wordt met de grootste zorg ontwikkeld en vervaardigd om  betrouwbare en solide professionele producten te garanderen .

Neem contact met ons op en evalueer samen met onze deskundige technici de configuratie en de beste oplossing  om een ​​retarder-rijsapparaat voor uw banketbakkerij, pizzeria of bakkerij te integreren.

Wilt u meer informatie over Pastry van GEMM klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website GEMM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.