Garden Grill

Ontworpen voor buiten, de Garden Grill is GRESILVA®’s antwoord voor een gezonde barbecue, buiten, in een professionele of familiale omgeving.

Het robuuste ontwerp en de mobiliteit van deze Grill maken het de ideale oplossing voor keukenprofessionals bij buitenevenementen.

Geschikt voor horecabedrijven, hotels en restaurants, die op zoek zijn naar uitstekende service in hun buitenruimte, voor een hygiënische en gezonde barbecue in een rustige en ontspannen omgeving.

Artikelnummer: Garden Grill Categorie:

Beschrijving

Garden Grill

GRESILVA legt zich al jaren toe op het produceren van grills (en in de toekomst ook aanverwante producten) voor de hotelindustrie.

Omdat GRESILVA voortdurend de wensen en behoeften op de markt in de gaten houdt, lanceerden ze in 1993 de unieke HORIZONTALE GASGRILL.

Deze gasgrill was de oplossing voor de eisen van consumenten en horecaklanten van hoogwaardige grills. De HORIZONTALE GASGRILL is de beste en meest actuele innovatie op het gebied van grills voor vlees en vis. Na de lancering van deze grill werden er diverse modellen met hetzelfde grillconcept op de markt gebracht om in te spelen op de verschillende behoeften van klanten.

Door de jaren heen heeft GRESILVA het vertrouwen van haar klanten gewonnen door de hoogwaardige kwaliteit van de grills. Dit heeft er toe geleidt dat GRESILVA is uitgegroeid tot de marktleider in de sector.

Wilt u meer informatie over Garden Grill klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Gresilva

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.