Forza STi

VEILIGE EN CONSISTENTE RESULTATEN
Prática’s ventless smart high-speed ovens zorgen voor consistente resultaten door nauwkeurige controle, gelijkmatige warmteverdeling, snelle bereiding, ingebouwde sensoren en aanpassingsopties, waardoor uniform en efficiënt koken wordt gegarandeerd voor betrouwbare uitkomsten.

IOK – INTERNET OF KITCHEN
Prática’s high-speed ovens zijn slim. Maak, bewerk en organiseer groepen, recepten en volledige menu’s rechtstreeks op de oven of vanaf uw computer via Wi-Fi of een USB-flashdrive en stuur ze naar alle verbonden ovens.

AANPASBARE ICONEN OF FOTO’S
Pas de receptafbeeldingen aan met pictogrammen of echte foto’s van uw eigen gerechten.

WARMTE-ISOLATIE
Efficiënte warmte-isolatie voorkomt dat de omgeving opwarmt en houdt het oppervlak koel aanvoelend.

TEMPERATUREN TOT 626°F
Elke ruimte heeft zijn eigen onafhankelijke bedieningselementen, waardoor de temperatuur individueel kan worden ingesteld, van 86°F tot 626°F elk.

Categorie:

Beschrijving

Practica Fit express

Neem deel aan een van onze inspirerende evenementen om te ontdekken hoe de Practica Fit express de productiviteit van uw keuken verbetert!

Grotere holte, kleinere voetafdruk
Geschikt voor het gebruik van gemeenschappelijke panformaten, waaronder een 1/2 Gastronorm pan , en een 1/4 plaatpan met behoud van een kleinere voetafdruk van slechts 40 cm breed.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over Practica Fit express klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Practica

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.