NoStik

“Onze hoogwaardige verstevigde teflon baskets brengen de nieuwste innovaties in PTFE-materiaaltechnologie. Deze baskets zijn zeer duurzaam, olievrij en hebben een anti-anbaktechnologie geschikt voor de voedingsindustrie. Ze zijn geschikt voor alle speedoven- en ovenmerken.

Dit unieke materiaal zorgt voor een stabiele maar toch flexibele basket, die langer meegaat dan traditionele baskets. Het gebruik van olie kan, maar is niet noodzakelijk. De baskets zijn temperatuurbestendig tot 260 Celsius. Ook zijn ze immuun voor thermische schokken en zullen niet scheuren bij de overgang van een warme naar een koude omgeving.

Er zijn vele maten beschikbaar en de bodem van de basket kan dicht of geperforeerd zijn. De dichte baskets zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, rood, groen en blauw. Hier om onderscheid aan te geven tussen, vlees, vis, groente en andere producten. Nog een tip. De baskets dienen gereinigd te worden met een mild afwasmiddel. Agressieve middelen, met name in vaatwassers, kunnen de levensduur van de anti aanbak laag verkorten”.

Artikelnummer: NoStik teflon mandjes Categorie:

Beschrijving

Nostik teflon mandjes

Onze hoogwaardige verstevigde teflon mandjes brengen de nieuwste innovaties in PTFE-materiaaltechnologie. Deze baskets zijn zeer duurzaam, olievrij en hebben een anti-anbaktechnologie geschikt voor de voedingsindustrie. Ze zijn geschikt voor alle speedoven- en ovenmerken.

Wilt u meer informatie over Nostik teflon mandjes klik op de button.
En bekijk onze prijslijst. 

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.