Menumaster

ACP 100% toegewijd aan de professionele foodservice-industrie. Wij produceren XpressChef™ hogesnelheidsovens, evenals Amana® Commercial en Menumaster® Commercial specialiteiten-, stoom- en magnetronovens. Onze ovens zijn al meer dan vijfentwintig jaar de beste in hun klasse en worden geprefereerd op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid, service, constructie, gebruiksgemak en veiligheid.

Vraag naar de mogelijkheden of download de brochure

Categorie:

Beschrijving

Menumaster

Menumaster® Commercial specialiteiten-, stoom- en magnetronovens.

Deze ovens zijn al meer dan vijfentwintig jaar de beste in hun klasse en worden geprefereerd op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid, service, constructie, gebruiksgemak en veiligheid.

Wilt u meer informatie over Menumaster klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website menumaster

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.