RGJ

Josper klein robatagrill RGJ-50

De Josper robatagrill RGJ-050 is een open houtskoolgrill die ideaal is voor bereiding in de robatayaki-stijl. De grilltemperatuur is 250 °C en de aansteektijd circa 10 minuten. Grillzone van 478 x 166 mm (op 3 niveaus) en een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 5 tot 8 kg. Meegeleverde accessoires: vleespenhouders, vetschaal, tang en rooster om de temperatuur te regelen.

Josper medium robatagrill RGJ-100

De Josper robatagrill RGJ-100 is een open houtskoolgrill die ideaal is voor bereiding in de robatayaki-stijl. De grilltemperatuur is 250 °C en de aansteektijd circa 20 minuten. Grillzone van 978 x 166 mm (op 3 niveaus) en een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 10 tot 12 kg. Meegeleverde accessoires: vleespenhouders, vetschalen, tang en rooster om de temperatuur te regelen.

Josper groot robatagrill RGJ-140

De Josper robatagrill RGJ-140 is een open houtskoolgrill die ideaal is voor bereiding in de robatayaki-stijl. De grilltemperatuur is 250 °C en de aansteektijd circa 20 minuten. Grillzone van 1378 x 166 mm (op 3 niveaus) en een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 12 tot 14 kg. Meegeleverde accessoires: vleespenhouders, vetschalen, tang en rooster om de temperatuur te regelen.

Artikelnummer: RGJ Categorie:

Beschrijving

RGJ

Josper is opgericht in 1969 in Barcelona toen de meest innovatie technologie en traditie elkaar de hand gaven. De oprichters waren Pere Juli en Josep Armangué in Pineda de Mar. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een legende in de wereld van gastronomie met houtskool en hebben ze op dit moment meer dan 40.000 klanten.

Josper is de ideale partner voor chefs die bij het grillen op houtskool de hoogste kwaliteit willen behalen. De oprichters hebben een rijke familiegeschiedenis en zijn daarmee de eeuwenoude kunst van grillen op houtskool nooit vergeten.

Wilt u meer informatie over RGJ Josper klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Josper

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.