Marana Forni Napule

Parthenopeïsch hart

Certificaat van de AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) (True Napolitaanse Pizza Association), beide voor hout- en gasverbranding; bevat vulkanisch gesteente uit de Vesuvius. Deze oven is het resultaat van een nauwe samenwerking en experimenten waarmee Marana Forni is voortgegaan meester Napolitaanse pizzamakers.

Belangrijk teamwork waarin de Napolitaanse ervaring en de ambachtelijke technologie van het bedrijf blies leven in een uniek apparaat dat, omdat het de plaat altijd warm houdt, leidt tot buitengewoon koken zelfs tijdens lange diensten.

Hittebron : Gas – Hout – Combinatie Associazione Verace Pizza Napoletana

Artikelnummer: Napule Categorie:

Beschrijving

Marana Forni Napule

Zo begon het bedrijf in 1992 met de productie en de verkoop van op hout, gas en pellets gestookte pizzaovens en combinaties daarvan, voor het bakken van uitstekende en lekkere pizza’s en andere gerechten. Het bedrijf wordt vandaag de dag wereldwijd geassocieerd met prestige, kwaliteit en innovatie.

Het merk Marana® Forni staat voor technologie met oog voor traditie. Al snel werden de Marana Forni-ovens in Italië, Europa en in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. Voor het grootste deel gebeurde dit via mond-tot-mond-reclame. Pizzachefs waren direct zeer enthousiast en stellen ook nu hun vertrouwen in deze producten van uitstekende kwaliteit, die bovendien zijn voorzien van excellente technologie.

De inoculatie van technologie in zo'n conventioneel product als de houtgestookte oven won aanvankelijk alleen de meer vooruitstrevende pizzamakers, maar in slechts een paar jaar tijd verspreidde het woord zich en kreeg de revolutie voet aan de grond totdat het een instelling werd, vandaag gevonden in meer dan 85 landen wereldwijd . De pizza's die elke dag uit de Marana-ovens komen, lopen in de honderdduizenden.

Wilt u meer informatie over Marana Forni Napule klik op de button.

En bekijk ook gerust de Website Marana Forni

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.