Marana Forni GEA

2500 kg zwevend in een luchtbel – een look die doet denken aan de oude gieterijen uit het begin van de vorige eeuw, een bijzondere ijzer- en staalafwerking. Als je ooit GEA tegenkomt, kun je het niet helpen dat je het opmerkt, want het lijkt op een optische illusie. GEA kan aan het plafond of aan een vrijstaande arm worden opgehangen. Hij heeft een kookplaat van 150 cm met een hoge productiecapaciteit. De enige roterende oven met een vlam aan beide kanten, werd vlak voor 2000 geboren om te voldoen aan de eisen van een Chinese klant die een oven wilde die op een ui leek.

Artikelnummer: GEA Categorie:

Beschrijving

Marana Forni GEA

Zo begon het bedrijf in 1992 met de productie en de verkoop van op hout, gas en pellets gestookte pizzaovens en combinaties daarvan, voor het bakken van uitstekende en lekkere pizza’s en andere gerechten. Het bedrijf wordt vandaag de dag wereldwijd geassocieerd met prestige, kwaliteit en innovatie.

Het merk Marana® Forni staat voor technologie met oog voor traditie. Al snel werden de Marana Forni-ovens in Italië, Europa en in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. Voor het grootste deel gebeurde dit via mond-tot-mond-reclame. Pizzachefs waren direct zeer enthousiast en stellen ook nu hun vertrouwen in deze producten van uitstekende kwaliteit, die bovendien zijn voorzien van excellente technologie.

De inoculatie van technologie in zo'n conventioneel product als de houtgestookte oven won aanvankelijk alleen de meer vooruitstrevende pizzamakers, maar in slechts een paar jaar tijd verspreidde het woord zich en kreeg de revolutie voet aan de grond totdat het een instelling werd, vandaag gevonden in meer dan 85 landen wereldwijd . De pizza's die elke dag uit de Marana-ovens komen, lopen in de honderdduizenden.

Wilt u meer informatie over Marana Forni GEA klik op de button.

En bekijk ook gerust de Website sunmix

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.