SuperTop

Zijn kracht zorgt voor buitengewone bakprestaties. Volledig gebouwd in AISI 430 roestvrij staal, bakt en bruint het product tot in de perfectie.  Perfect voor hoge output. Het grootste model zal tegelijkertijd 9 pizza’s van dia. 35 cm, 4 pizza’s dia. 45 cm of 4 trays (60 x 40 cm).

Een microprocessor bestuurt 6 verschillende bakzones (3 boven en 3 onder). Het bevat ook een warmteterugwinningssysteem met luchtrecirculatie dat het energieverbruik optimaliseert. Met een eenvoudige, intuïtieve interface kunt u kiezen uit 3 verschillende bakprogramma’s of de gewenste bakparameters instellen. Beschikt ook over automatische inschakeling en zelfreinigende functies.

Verkrijgbaar in 4 verschillende maten in enkeldeks-, dubbeldeks- en driedeksversies. De geïntegreerde kap bovenop elke bakkamer zorgt voor een goede afzuiging van de bakdampen, terwijl de schoorsteen automatisch of handmatig kan worden aangepast. Het systeem verwijdert vocht door middel van vacuüm, waardoor restophoping op de afzuigventilatoren wordt voorkomen.

Al het onderhoud wordt aan de voorkant uitgevoerd, aangezien het voorpaneel en het bakoppervlak volledig verwijderbaar zijn. Het past perfect bij de stijl van uw pand, aangezien het roestvrijstalen frontpaneel verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Artikelnummer: SuperTop Categorie:

Beschrijving

SuperTop

Al meer dan 40 jaar helpt OEM u om op een eenvoudige, snelle en effciënte manier pizza's van de hoogste kwaliteit te maken. In de loop der jaren hebben zij uitstekende innovatieve producten ontwikkeld om uw taak in elke fase van het proces, van mengen tot bakken, te vergemakkelijken.

OEM gebruikt hun producten om de kunst van het pizza maken op elke breedtegraad te promoten, zodat pizzabakkers alle gelegenheid hebben om hun verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken.

Je werk vereist talent. Je bent een pizzakunstenaar, maar ook een zakenman. Wij werken met u samen om de smaak van uw pizza's te verbeteren en uw bedrijf efficiënter te maken.

Of u nu een nieuw bedrijf wilt starten of uw klantenbestand wilt uitbreiden, wij kunnen u helpen uw plannen te realiseren. Kom naar onze showroom en probeer onze producten uit, samen kunnen we een oplossing op maat creëren.

Pizza is onze specialiteit. Van mixen tot bakken, ons uitgebreide productassortiment zal uw taak in elke fase van het proces vergemakkelijken.

Wilt u meer informatie over SuperTop van OEM klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website OEM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.