HELIOS 530

Perfect allround bakken

De draaiplaat garandeert effectief, gelijkmatig bakken.

Goed optreden

Bakt tot 70 pizza’s per uur met een lager energieverbruik. De draaibeweging van de oven trekt de aandacht van uw klanten.

Gebruikersvriendelijk

Het is niet nodig om de pizza te verplaatsen tijdens het bakken.

Inbouwoplossing

Door de speciale vorm van het voorpaneel kan het in de muur worden verzonken (handig als er weinig ruimte is of als u de interne structuur van de oven wilt verbergen).

Hoek optie

Dankzij speciale zijstukken kan hij in een hoek worden geplaatst.

Aanpasbaar

Andere KLEUR op aanvraag verkrijgbaar.

Artikelnummer: HELIOS 530 Categorie:

Beschrijving

HELIOS 530

Al meer dan 40 jaar helpt OEM u om op een eenvoudige, snelle en effciënte manier pizza's van de hoogste kwaliteit te maken. In de loop der jaren hebben zij uitstekende innovatieve producten ontwikkeld om uw taak in elke fase van het proces, van mengen tot bakken, te vergemakkelijken.

OEM gebruikt hun producten om de kunst van het pizza maken op elke breedtegraad te promoten, zodat pizzabakkers alle gelegenheid hebben om hun verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken.

Je werk vereist talent. Je bent een pizzakunstenaar, maar ook een zakenman. Wij werken met u samen om de smaak van uw pizza's te verbeteren en uw bedrijf efficiënter te maken.

Of u nu een nieuw bedrijf wilt starten of uw klantenbestand wilt uitbreiden, wij kunnen u helpen uw plannen te realiseren. Kom naar onze showroom en probeer onze producten uit, samen kunnen we een oplossing op maat creëren.

Pizza is onze specialiteit. Van mixen tot bakken, ons uitgebreide productassortiment zal uw taak in elke fase van het proces vergemakkelijken.

Wilt u meer informatie over HELIOS 530 van OEM klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website OEM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.