Tunnel

  • Grote productiviteit Het bandsysteem doorkruist een vuurvaste stenen kamer die het onderhoud en de distributie van warmte bevordert.
  • Goed optreden Koken met een statische oven, hoewel met andere tijden vergeleken met de heteluchtoven, komt het dichtst in de buurt van de traditionele oven.
  • Eenvoud Het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs door ongeschoold personeel, en biedt 7 aanpasbare kookprogramma’s.
  • Verbruik inhoud Dankzij de constructiekenmerken heeft hij geen afval en dankzij de “stand-by”-functie kunt u besparen op het verbruik.
  • Maxi-pizza en ander voedsel Met de laadband (50 of 80 cm, afhankelijk van het model) kunt u pizza’s van de gewenste grootte uitnemen en gastronomieproducten koken of opwarmen.
Artikelnummer: Pratico Categorie:

Beschrijving

Tunnel

Al meer dan 40 jaar helpt OEM u om op een eenvoudige, snelle en effciënte manier pizza's van de hoogste kwaliteit te maken. In de loop der jaren hebben zij uitstekende innovatieve producten ontwikkeld om uw taak in elke fase van het proces, van mengen tot bakken, te vergemakkelijken.

OEM gebruikt hun producten om de kunst van het pizza maken op elke breedtegraad te promoten, zodat pizzabakkers alle gelegenheid hebben om hun verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken.

Je werk vereist talent. Je bent een pizzakunstenaar, maar ook een zakenman. Wij werken met u samen om de smaak van uw pizza's te verbeteren en uw bedrijf efficiënter te maken.

Of u nu een nieuw bedrijf wilt starten of uw klantenbestand wilt uitbreiden, wij kunnen u helpen uw plannen te realiseren. Kom naar onze showroom en probeer onze producten uit, samen kunnen we een oplossing op maat creëren.

Pizza is onze specialiteit. Van mixen tot bakken, ons uitgebreide productassortiment zal uw taak in elke fase van het proces vergemakkelijken.

Wilt u meer informatie over Tunnel van OEM klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website OEM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.