Zeno

Brandstof: Elektriciteit
Gemiddeld verbruik: 7 kW
Maximaal vermogen: 13 kW

Ovenafmetingen BxDxH: 131x171x184 cm
Gewicht: 650 kg

Minuten om te koken
60 minuten om 200°C te bereiken
120 minuten om 500°C te bereiken

Aantal pizza’s: 6
Pizza’s per uur: 100

Vraag naar de mogelijkheden!

Beschrijving

Het heeft geen schoorsteen nodig, tenzij uitdrukkelijk vereist door lokale wetten, en het kan slechte geuren neutraliseren met een eenvoudige geurverwijderaar.

Het bereikt temperaturen die net zo hoog zijn als een echte houtgestookte oven, wat het perfect maakt voor landen waar het erg gecompliceerd is om toestemming te krijgen om brandhout te verbranden. De blootgestelde verwarmingselementen van de koepel zorgen ook voor een snelle verwarming van de ovenvloer. Dankzij de hoogwaardige vuurvaste stenen met hoge dichtheid van Alfa Forni wordt de warmte veel langer vastgehouden dan bij concurrerende producten, wat resulteert in een drastische vermindering van het stroomverbruik.

Dankzij het voortdurende onderzoek tijdens de ontwikkelingsfase van de Zeno-oven is Alfa Forni op het idee gekomen om het bedieningspaneel in het bovenste gedeelte te houden om de oven van de basis te scheiden. Deze functie stelt u in staat om te kiezen of u het apparaat zonder de basis wilt gebruiken voor eenvoudigere installatie, of om het in al zijn glorie te gebruiken als een compacte en complete oven.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.