Koel/Vries kasten

Het Italiaanse top merk GEMM, voldoet aan alle “gekoelde” behoeften die de markt vereist dankzij de hoge kwaliteit van de aangeboden producten, de constante investeringen in onderzoek & ontwikkeling met het gebruik van de modernste technologieën.

GEMM is gespecialiseerd in 4 markten, nl: Horeca, Banketbakkerij, IJssalons en Pizzeria’s

GEMM is trots op haar vermogen om geavanceerde gekoelde systemen te ontwikkelen en te implementeren met de meest geavanceerde technologieën, waarbij elk aspect wordt geëvalueerd, van structurele componenten tot thermodynamische systemen, afwerkingen en vele andere technische details.

Note: Je ziet hier een deel van de koel/vries werkbanken. Mogelijkheden zijn eindeloos binnen het Gemm programma. Vraag naar de mogelijkheden.

Artikelnummer: Koel / Vries kasten Categorie:

Beschrijving

Koel/Vries kasten GEMM

Het belang van een  koelkast van professionele kwaliteit  in uw bedrijf is  van cruciaal belang  bij het werken in de voedingssector: onjuiste voedselbewaring kan  zelfs ernstige problemen veroorzaken , zowel voor de bereiding als voor de eindconsumptie. Met de GEMM merkkoelkasten  heeft u deze zorgen niet .

GEMM, leider in de voedselkoelingssector, ontwerpt en produceert  gekoelde kasten van het hoogste niveau , het resultaat van continue studie en continu onderzoek om geavanceerde producten aan te bieden, met hoge prestaties en duidelijke energie-efficiëntie.

GEMM koel- en serrekasten zijn uiterst betrouwbare apparatuur, ontworpen om de beste bondgenoten van de professional te zijn! Ontdek het brede assortiment koelvitrines  voor alle voedingssectoren: van de series SPACE en SPACE PLUS voor de gastronomie tot de series DELICE en DELICE PLUS voor gebak, koelvitrines voor 60 × 40 of 60 × 80 dienbladen uitgerust in de PLUS-versie met vochtigheidscontrolesonde voor verse chocolade of gebak.

Alle  GEMM-koelkasten zijn getropicaliseerd  om ook in werkomgevingen met  bijzonder hoge omgevingstemperaturen altijd op de professionele koelkast te kunnen vertrouwen .

De ventilatie van alle GEMM-koelkasten is ontworpen volgens de gebruikssector om een  ​​perfecte bewaring te garanderen , zonder afbreuk te doen aan de esthetiek en de hydratatie van het product.

Wilt u meer informatie over Koel/Vries kasten GEMM klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website GEMM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.