ASJ

De grootste Josper rotisserie, de ASJ-130, heeft een maximale capaciteit voor 48 kippen, een grillzone van 1330 mm x 6 draaispitten en een aansteektijd van 35 minuten. De grilltemperatuur bevat tussen de 200 °C en 280 ºC met een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 30 tot 34 kg.

De kleine Josper rotisserie, de ASJ-063, heeft een maximale capaciteit voor 24 kippen, een grillzone van 630 mm x 6 draaispitten en een aansteektijd van 35 minuten. De grilltemperatuur bevat tussen de 200 °C en 280 ºC met een dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 20 tot 24 kg.

Hij is zowel uitgerust met GN 1/1-glijschalen als laden waarin de temperatuur wordt geregeld om producten warm te houden en hun verdere verwerking te voltooien. De valdeur aan de bovenkant zorgt voor temperatuurbehoud en maakt showbereiding mogelijk door het braadproces en de voedselbereiding zichtbaar te maken.

Zijn ronddraaiende plaat met trommel voorzien van 6 draaispitten garandeert dan de stukken volledig worden gegaard. Ieder spit draait om zijn eigen as en dit maakt het makkelijker voor ieder product om te garen in zijn eigen kookvocht, waardoor de producten niet uitdrogen en hun aroma en malsheid behouden. Voor betere reiniging is de rotisserie, zoals alle apparatuur van Josper, uitgerust met een aslade.

De Rotisserie-techniek is een oude, middeleeuwse techniek om gebraden met een spies of spitstaaf, ideaal voor grote stukken van oa vlees of gevogelte. Het is het meest primitief techniek, waarbij er geen barrière is tussen het product en de sintel (warmtebron), geen koekenpan, braadpan of braadstuk. De goudbruine kleur van de stukken is intenser en in daarnaast de  opstelling van de producten via de spiesen maakt het continu omwikkelen van het voedsel mogelijk eigen sap. Spelen met verschillende houtsoorten biedt uitkomst een breed scala aan smaken en aroma’s en de uitstraling van de brander zorgt voor het uiteindelijke braadeffect.

 

 

Artikelnummer: ASJ Categorie:

Beschrijving

ASJ

Josper is opgericht in 1969 in Barcelona toen de meest innovatie technologie en traditie elkaar de hand gaven. De oprichters waren Pere Juli en Josep Armangué in Pineda de Mar. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een legende in de wereld van gastronomie met houtskool en hebben ze op dit moment meer dan 40.000 klanten.

Josper is de ideale partner voor chefs die bij het grillen op houtskool de hoogste kwaliteit willen behalen. De oprichters hebben een rijke familiegeschiedenis en zijn daarmee de eeuwenoude kunst van grillen op houtskool nooit vergeten.

Wilt u meer informatie over ASJ Josper klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Josper

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.