Josper Accessoires

Josper kook accessoires. De beste in haar soort! Pannen en schalen van aluminium met een coating, welke zorgt voor een perfecte warmte overbrugging.

In het afgelopen decennium heeft Bittor Arginzoniz een revolutie teweeggebracht in de meest voorouderlijke culinaire techniek, die van de gegrilde keuken.

Zijn Asador Etxebarri (Atxondo, Biskaje, Spanje) wordt ongetwijfeld beschouwd als de beste ter wereld. Bittor’s beheersing van de gastronomische grill heeft hem ertoe gebracht te innoveren in kooktechnieken en heeft hem in staat gesteld om zowel de Josper Basque Grills als een serie grillroosters en perfecte pannen te ontwerpen voor het grillen van allerlei producten.

Pannen en deksels in verschillende maten download de prijzelijst voor meer info

Artikelnummer: Josper Accessoires Categorie:

Beschrijving

Josper Accessoires

Josper is opgericht in 1969 in Barcelona toen de meest innovatie technologie en traditie elkaar de hand gaven. De oprichters waren Pere Juli en Josep Armangué in Pineda de Mar. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een legende in de wereld van gastronomie met houtskool en hebben ze op dit moment meer dan 40.000 klanten.

Josper is de ideale partner voor chefs die bij het grillen op houtskool de hoogste kwaliteit willen behalen. De oprichters hebben een rijke familiegeschiedenis en zijn daarmee de eeuwenoude kunst van grillen op houtskool nooit vergeten.

Wilt u meer informatie over Josper Accessoires klik op de button voor meer informatie.
En bekijk ook gerust de website van Josper

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.