MGJ

Josper mangal MGJ-132, de open houtskoolgrill voor bereiding in mangalstijl. Grillzone van 1235 x 490 mm (op 4 niveaus), aansteektijd van circa 20 minuten en een grilltemperatuur van 250 °C. Dagelijks houtskoolverbruik van gemiddeld 22 tot 24 kg. Accessoires inbegrepen: 3 tempereerrekken, 1 metalen rek, 16 GN 1/9 bakken en tang.

Op elk van de vier braadniveaus bieden twee verstelbare kruisbalken de mogelijkheid diverse bereidingen uit te voeren zoals; direct grillen, braden met vleespennen, grillplaatbereiding, Josper GN‘s en zelfs braden op roosters en roken op het hoogste niveau. Het eerste en laagste niveau wordt gebruikt voor braden en snel dichtschroeien, het tweede en derde voor langzamere bereiding en de vierde om voedsel op te warmen en warm te houden. Met de Josper mangal kunt u op de houtskool verschillende stukken vlees bereiden, zoals steaks, hamburgers, kebab, shaslik, kipfilet of kippenvleugels, maar ook verschillende groenten.

 

Artikelnummer: MGJ Categorie:

Beschrijving

Josper is opgericht in 1969 in Barcelona toen de meest innovatie technologie en traditie elkaar de hand gaven. De oprichters waren Pere Juli en Josep Armangué in Pineda de Mar. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een legende in de wereld van gastronomie met houtskool en hebben ze op dit moment meer dan 40.000 klanten.

Josper is de ideale partner voor chefs die bij het grillen op houtskool de hoogste kwaliteit willen behalen. De oprichters hebben een rijke familiegeschiedenis en zijn daarmee de eeuwenoude kunst van grillen op houtskool nooit vergeten.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.