Marana Forni Tanganelli

Geplaatst in het midden van restaurants als een soort haard die saamhorigheid symboliseert, zodat het ritueel van het maken van pizza de echte ster in de schijnwerpers wordt en de diners de toeschouwers worden van deze “kookshow”.

Het geesteskind van architect Andrea Tanganelli, winnaar van de wedstrijd uitgeschreven door Marana Forni in samenwerking met de faculteit Architectuur en Ontwerptechnologie van de Universiteit van Florence, is een zowel innovatief als conventioneel ontwerp. Tanganelli kan door elke ingang van slechts 70 cm breed , dus het kan ter plaatse worden geïnstalleerd.

Artikelnummer: TANGANELLI Categorie:

Beschrijving

Marana Forni Tanganelli

Zo begon het bedrijf in 1992 met de productie en de verkoop van op hout, gas en pellets gestookte pizzaovens en combinaties daarvan, voor het bakken van uitstekende en lekkere pizza’s en andere gerechten. Het bedrijf wordt vandaag de dag wereldwijd geassocieerd met prestige, kwaliteit en innovatie.

Het merk Marana® Forni staat voor technologie met oog voor traditie. Al snel werden de Marana Forni-ovens in Italië, Europa en in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. Voor het grootste deel gebeurde dit via mond-tot-mond-reclame. Pizzachefs waren direct zeer enthousiast en stellen ook nu hun vertrouwen in deze producten van uitstekende kwaliteit, die bovendien zijn voorzien van excellente technologie.

De inoculatie van technologie in zo'n conventioneel product als de houtgestookte oven won aanvankelijk alleen de meer vooruitstrevende pizzamakers, maar in slechts een paar jaar tijd verspreidde het woord zich en kreeg de revolutie voet aan de grond totdat het een instelling werd, vandaag gevonden in meer dan 85 landen wereldwijd . De pizza's die elke dag uit de Marana-ovens komen, lopen in de honderdduizenden.

Wilt u meer informatie over Marana Forni Tanganelli klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Marana Forni

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.