Genius

Rondraaiende bodem

Met deze Marana Forni is het niet zomaar een pizza bakken. Terwijl Genius kookt, hoeven de pizzabakkers alleen maar de pizza’s uit de oven te halen en plaats een nieuwe pizza op zijn nieuwe plaats, en dan de volgende, enzovoort. Het is een continue, lineaire werkcyclus met een rotoforno draaibodem.

Genius verwerkt automatisch de drie algoritmen van tijd, temperatuur en vlamsterkte, afhankelijk van past bij zijn soort pizza, en laat je altijd koken in één omwenteling van de kookplaat. Het is een zelfstandige bakker. Genius weet altijd wat te doen om met zo min mogelijk brandstof de beste resultaten te behalen. Steeds meer franchiseketens over de hele wereld gebruiken Genius.

Uitvoerbaar met Su&Giu besturing, de bodem gaat geautomatiseerd van onder naar boven, om de pizza nog de laatste tik te geven.

Artikelnummer: Rotofondo Genius Categorie:

Beschrijving

Zo begon het bedrijf in 1992 met de productie en de verkoop van op hout, gas en pellets gestookte ovens en combinaties daarvan, voor het bakken van uitstekende en lekkere pizza’s en andere gerechten. Het bedrijf wordt vandaag de dag wereldwijd geassocieerd met prestige, kwaliteit en innovatie.

Het merk Marana® Forni staat voor technologie met oog voor traditie. Al snel werden de Marana-ovens in Italië, Europa en in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht en geïnstalleerd. Voor het grootste deel gebeurde dit via mond-tot-mond-reclame. Pizzachefs waren direct zeer enthousiast en stellen ook nu hun vertrouwen in deze producten van uitstekende kwaliteit, die bovendien zijn voorzien van excellente technologie.

De inoculatie van technologie in zo'n conventioneel product als de houtgestookte oven won aanvankelijk alleen de meer vooruitstrevende pizzamakers, maar in slechts een paar jaar tijd verspreidde het woord zich en kreeg de revolutie voet aan de grond totdat het een instelling werd, vandaag gevonden in meer dan 85 landen wereldwijd . De pizza's die elke dag uit de Marana-ovens komen, lopen in de honderdduizenden.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Privacybeleid & anti-SPAM maatregelen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.