Express Chef

Hogere kwaliteit, versheid, consistentie en bochten. Minder tijd, arbeid, apparatuur, ruimte en afval. Dat is wat je nodig hebt om te slagen in de snelle foodservicemarkt van vandaag. Dat is precies wat de XpressChef™-familie van snelle ovens mogelijk maakt. Elke keer weer – hoe druk het ook is.

Als het om snelheid gaat, stelt XpressChef™ voedselkwaliteit voorop. Gelijk aan of beter dan de norm die u stelt. Naast snelheid, stelt het vermogen van de oven om meer soorten voedsel te bereiden vanaf een enkel platform, u in staat uw menu uit te breiden terwijl u de hoeveelheid apparatuur die nodig is om het te produceren vermindert. Combineer dit met vereenvoudigd menubeheer en bedieningselementen die kunnen worden gebruikt door personeel van elk vaardigheidsniveau, en het is gemakkelijk te zien hoe XpressChef™-ovens uw bediening naar een hoger niveau kunnen tillen.

Artikelnummer: Expresshef Categorie:

Beschrijving

Express Chef

Als het gaat om innovatieve kookoplossingen, die operators de voorsprong geven die ze nodig hebben in de huidige “snelle” foodservicemarkt, heeft geen enkel bedrijf een sterkere staat van dienst dan ACP, Inc.

Hogere kwaliteit, versheid, consistentie en bochten. Minder tijd, arbeid, apparatuur, ruimte en afval. Dat is wat je nodig hebt om te slagen in de snelle foodservicemarkt van vandaag. Dat is precies wat de XpressChef™-familie van snelle ovens mogelijk maakt. Elke keer weer - hoe druk het ook is.

Naast snelheid, stelt het vermogen van de oven om meer soorten voedsel te bereiden vanaf een enkel platform, u in staat uw menu uit te breiden terwijl u de hoeveelheid apparatuur die nodig is om het te produceren vermindert. Combineer dit met vereenvoudigd menubeheer en bedieningselementen die kunnen worden gebruikt door personeel van elk vaardigheidsniveau, en het is gemakkelijk te zien hoe XpressChef™-ovens uw bediening naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wilt u meer informatie over Express Chef klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website Menumaster

Horeca Innovatie Groep helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen voor jouw bedrijf en/of de onderneming van de eindklant. Geheel kosteloos delen wij onze kennis en creatieve ideeën om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw (nieuwe) keuken.

Wij volgen de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak, verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam.

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.