Dome

• De in te stellen temperatuur is hoger dan 500°C.
• Op maat gemaakte verwarmingselementen (wat betreft vorm en doorsnede) garanderen een onmiddellijke levering telkens als er extra vermogen nodig is; de frontale         verwarmingselementen creëren een infraroodfront dat het mogelijk maakt om pizza’s te bakken die heel dicht bij de mond van de oven worden geplaatst.
• Dankzij de achthoekige bakkamer en de afmetingen van de monding kunnen pizza’s van verschillende grootte tegelijkertijd worden gebakken.
• De rookafvoer zowel in de kamer als via de voorste tochtkap interfereert niet met het bakproces.
• Het halfronde ruggedeelte maakt het gemakkelijk om het in een hoek te plaatsen, ongeacht de oriëntatie.
• De bodemplaat is van op maat gemaakte speciale poreuze baksteen, bekend als “biscotto”, die snel opwarmt en de warmte lang vasthoudt, waardoor de bakprestaties worden verbeterd en tegelijkertijd incidentele brandwonden worden verminderd.

De vuurvaste steen die in het plafond en aan de zijkanten is geplaatst, verhoogt de thermische inertie, waardoor de oven energie kan opslaan en deze indien nodig kan vrijgeven.

Artikelnummer: Dome Categorie:

Beschrijving

Dome

Al meer dan 40 jaar helpt OEM u om op een eenvoudige, snelle en effciënte manier pizza's van de hoogste kwaliteit te maken. In de loop der jaren hebben zij uitstekende innovatieve producten ontwikkeld om uw taak in elke fase van het proces, van mengen tot bakken, te vergemakkelijken.

OEM gebruikt hun producten om de kunst van het pizza maken op elke breedtegraad te promoten, zodat pizzabakkers alle gelegenheid hebben om hun verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken.

Je werk vereist talent. Je bent een pizzakunstenaar, maar ook een zakenman. Wij werken met u samen om de smaak van uw pizza's te verbeteren en uw bedrijf efficiënter te maken.

Of u nu een nieuw bedrijf wilt starten of uw klantenbestand wilt uitbreiden, wij kunnen u helpen uw plannen te realiseren. Kom naar onze showroom en probeer onze producten uit, samen kunnen we een oplossing op maat creëren.

Pizza is onze specialiteit. Van mixen tot bakken, ons uitgebreide productassortiment zal uw taak in elke fase van het proces vergemakkelijken.

Wilt u meer informatie over Dome van OEM klik op de button.
En bekijk ook gerust de Website OEM

Informatie aanvragen voor dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.