• Door naar de hoofd inhoud

Horeca Innovatie Groep

Header Rechts

  • Logo
  • Menu sluiten
  • Home
  • Dit is HIG
    • Over ons
    • Projecten
  • Onze merken
  • Support by HIG
    • Project support
    • Culinair Support
    • Recepten
    • Inspiratiesessie
    • Service
  • Magazine
  • Nieuws
  • Contact

1 december 2022

Berkel-Enschot

Zilvermeeuw - Egmond aan Zee

Binnenkort meer info over de nieuwe horecakeuken van de Zilvermeeuw - Egmond aan Zee

HORECA INNOVATIE GROEP
TOTAALEXPERTISE IN GROOTKEUKENTECHNIEK
Wat we doen

Recente projecten

Stad Parijs Hulten

Stad Parijs Hulten

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen. De geschiedenis…
Josper

Josper referenties

Josper referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Marana

Marana referenties

Marana referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Alle projecten

1 december 2022

Hulten

Stad Parijs

Stad parijs
Stad parijs
Stad parijs
Stad parijs
Stad parijs
Stad parijs
Stad parijs
Stad parijs

We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen.

De geschiedenis van Stad Parijs gaat terug naar de tijd van Lodewijk Napoleon. Aan het einde van de 18de eeuw heeft hij een zandweg aangelegd tussen Tilburg en Breda en lag hij hier met zijn mansschappen ingekwartierd. Voor zover wij hebben kunnen nagaan heeft deze uitspanning altijd de naam "Stad Parijs" gedragen.

Begin 1900 kocht de overgrootvader van de huidige eigenaar deze zaak. In die tijd was "Stad Parijs" een herberg die vooral door voermannen bezocht werd. Zij kwamen dan een borreltje drinken terwijl de paarden van water en haver werden voorzien.

In de tweede wereldoorlog werd het 54 meter lange gebouw totaal vernield door de polen omdat zij dachten dat er Duitsers in het pand verscholen zaten. Hierna heeft er een noodgebouw pal aan de weg gestaan.

Sinds 1953 is het restaurant in het huidige pand gevestigd. Het groeide in deze jaren uit tot een begrip in Tilburg en omgeving.

De volgende merken zijn in de keuken vertegenwoordigd: Gemm, Mach, Gico,  Liebherr, Alto Shaam

Bekijk de website van Stad Parijs, klik Hier

Horeca Innovatie Groep
Totaalexpertise in grootkeukentechniek
Wat we doen

Recente projecten

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
Binnenkort meer info over de nieuwe horecakeuken van de Zilvermeeuw - Egmond aan Zee HORECA INNOVATIE GROEP TOTAALEXPERTISE IN GROOTKEUKENTECHNIEK
Josper

Josper referenties

Josper referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Marana

Marana referenties

Marana referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Alle projecten

25 november 2022

Josper referenties

Docu by Fletcher

DuCo by Fletcher – Landelijk

restaurant vonck

Restaurant Vonck – Ommen

Brasserie Copper – Gouda

De Heere van Meijel

De Heere van Meijel – Meijel

Bistro Flores – Nijmegen

Rhythms Bar & Kitchen – Amsterdam

De Buurman – Heereveen

Wat we doen

Recente projecten

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
Binnenkort meer info over de nieuwe horecakeuken van de Zilvermeeuw - Egmond aan Zee HORECA INNOVATIE GROEP TOTAALEXPERTISE IN GROOTKEUKENTECHNIEK

Stad Parijs Hulten

Stad Parijs Hulten

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen. De geschiedenis…
Marana

Marana referenties

Marana referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Alle projecten

25 november 2022

Marana referenties

’t Hoekske – Gullegem BE

GiGi – Gent BE

Roompot – landelijk

Pizza & Pizza – Ede

Piazza Grande – Lennik BE

Tutto Pepe – Baarn

Barpiazza – Amsterdam

Ben's Moment

Ben’s Moment – Antwerpen

Wat we doen

Recente projecten

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
Binnenkort meer info over de nieuwe horecakeuken van de Zilvermeeuw - Egmond aan Zee HORECA INNOVATIE GROEP TOTAALEXPERTISE IN GROOTKEUKENTECHNIEK

Stad Parijs Hulten

Stad Parijs Hulten

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen. De geschiedenis…
Josper

Josper referenties

Josper referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Alle projecten

9 september 2022

Berkel-Enschot

Proeflokaal "La Trappe"

De trappisten van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven vullen hun leven met gebed en werk. Dat gebeurt toegewijd aan God, veelal in stilte en tegelijkertijd maatschappelijk betrokken. De abdij is ook een oord van ontmoeting. Tussen God en mens, mens en natuur, mens en mens. Gastvrij biedt Abdij Koningshoeven plaats aan diegenen die de rust opzoeken, willen bezinnen of geïnspireerd willen worden. Wees welkom.

Prachtige locatie, heerlijk bier, waar wij een prachtige keuken hebben mogen maken. Abdij Koningshoeven - Proeflokaal Trappist "La Trappe" heeft een zeer mooie menukaart! Zeker de moeite waard om eens een speciaal biertje te drinken in deze omgeving!

De volgende merken zijn in de keuken vertegenwoordigd: Eloma, Gemm, Gico, Alto-Shaam.

Kijk ook eens op de website van La Trappe

Horeca Innovatie Groep
Totaalexpertise in grootkeukentechniek
Wat we doen

Recente projecten

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
Binnenkort meer info over de nieuwe horecakeuken van de Zilvermeeuw - Egmond aan Zee HORECA INNOVATIE GROEP TOTAALEXPERTISE IN GROOTKEUKENTECHNIEK

Stad Parijs Hulten

Stad Parijs Hulten

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen. De geschiedenis…
Josper

Josper referenties

Josper referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Alle projecten

25 augustus 2022

Dongen

Brasserie LOUD

Weer een fantastische keuken mogen realiseren.

LOUD een gloednieuwe brasserie in het Brabantse Dongen die in 2022 is opgericht is. De brasserie is opgericht door de 34-jarige Gijs. Gijs had altijd al de droom om iets voor zichzelf te starten. En als hij iets zou gaan ondernemen, dan moest het in Dongen zijn. Dongen is een dorp met 26.000 inwoners en was toe aan wat vernieuwing. De horeca in Dongen zit verspreid door het hele dorp, maar echt in het centrum zit er geen toffe horecazaak voor een kop koffie, lunch, borrel of een hapje te eten. Gijs zag hier een oud winkelpand leeg staan, zag zijn kansen en greep ze met beide handen aan.

In eerste instantie was de gemeente op zoek naar een retail ondernemer. Echter was er een opening aangezien de gemeente een plan had geschreven voor het centrum, waar de ideeën van Gijs goed op aansloten. Het uitwerken van zijn idee kon beginnen en ook het financiële gedeelte moest worden geregeld. Gijs heeft een klankbordgroep om zich heen verzameld waar hij naartoe kon voor adviezen. Hier zat onder andere Ton Gimbrère, oud ondernemer/eigenaar van Bonheur Horeca, behoorde tot de klankbordgroep. Via Ton is Gijs in contact gekomen met Horeca Innovatie Groep. Hier volgt later meer over.

Brasserie LOUD

De naam LOUD staat voor vernieuwing in het dorp/fris/hip/stoer/modern en dat schreeuwen ze graag ‘LOUD’’ van de daken. Veel mensen weten niet dat het een verbastering is van de namen van Gijs’ zijn twee zonen: Luuk en Noud. Samen met zijn vrouw (bedenkster van de naam LOUD) zijn deze mannen zijn steun en toeverlaat en laten hem doen wat hij zo graag wilde doen: een eigen horecazaak starten.

De menukaart van LOUD is divers, met zowel vernieuwende gerechten als klassieke gerechten met een moderne twist. In alle gevallen met de grootste zorg bereid. Van steak tartaar tijdens een zakelijke lunch tot een uitgebreide LOUD plank tijdens de borrel. Bij LOUD geniet iedereen van iets lekkers van de uitgebreide kaart.

Keuze voor Horeca Innovatie Groep t.o.v. andere partijen

Via Ton Gimbrère is Gijs in contact gekomen met Rob Schollen (Oprichter HIG). Ton en Rob hebben samen een verleden bij Bonheur en aangezien Gijs hier ook 10 jaar werkzaam is geweest, was de connectie snel gemaakt. Gijs zocht een samenwerkingspartner die meedacht, flexibel was en ook in de buurt van Dongen zit. Tijdens de gesprekken werden zijn wensen in kaart gebracht en werd er op locatie meegekeken.

Aan de hand van de wensen en de kennis van Helmo en Rob werd er een eerste voorstel gemaakt. Dit zat direct in de buurt van hoe Gijs zijn keuken voor ogen had. De verdere gesprekken hebben tot een keuken geleid waar alle partijen zeer tevreden over zijn. Ook de huidige chef en zijn team zijn zeer tevreden en trots op de keuken.

Bekijk ook de site van LOUD 

Merken 

Eloma, Gemm, Gico, Winterhalter

Horeca Innovatie Groep
Totaalexpertise in grootkeukentechniek
Wat we doen

Recente projecten

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
Binnenkort meer info over de nieuwe horecakeuken van de Zilvermeeuw - Egmond aan Zee HORECA INNOVATIE GROEP TOTAALEXPERTISE IN GROOTKEUKENTECHNIEK

Stad Parijs Hulten

Stad Parijs Hulten

Door Horeca Innovatie Groep 1 december 2022
We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen. De geschiedenis…
Josper

Josper referenties

Josper referenties

Door Horeca Innovatie Groep 25 november 2022
Alle projecten
  • Ga naar pagina 1
  • Ga naar pagina 2
  • Ga naar Volgende pagina »

Contact informatie

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • Via de telefoon +31 (0) 161 23 48 68  (8:30 uur / 17:00 uur)
  • Via Whatsapp   +31 (0) 6 14 32 63 50 (8:30 uur / 17:00 uur)
  • Service                +31 (0) 6 11 79 08 46 (24/7)
Oude baan 49, 5125 NG Hulten (Nederland)
+31(0)161 23 48 68
[email protected]

© Copyright 2022 - 2023 Horeca Innovatie Groep · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door Probu

Dit is een Popup