• Door naar de hoofd inhoud

Horeca Innovatie Groep

Header Rechts

  • Logo
  • Home
    • Over ons
    • De Perfecte Keuken
    • Projecten
    • Nieuws
  • Webshop
  • Apparatuur
  • Events
    • Het Pizza & Pasta Event
    • Josper inspiratiesessies
    • Pizzaiolo master opleiding
    • Workshop Pizza’s bakken
    • Fotogalerij events
  • Support
    • Culinaire Quickscan
    • Recepten
    • Partners
  • Contact
    • Contact
    • Service
    • Nieuws
    • Higazine
    • Vacatures

6 november 2025

Berkel-Enschot

Druiventros Casino

De Druiventros Casino – Berkel-Enschot

In November 2025 hebben we een maatwerk buffettafel gemaakt met onzichtbare inductie velden van Adventys genaamd induc-stone. Deze velden zijn onder het blad gemonteerd, en bedienbaar aan de binnenzijde van het maatwerk meubel. Het meubel is gemaakt van rvs frame, met bekleding van HPL volkern Eiken.

 

Bij De Druiventros draait alles om plezier, gezelligheid en een gastvrije sfeer die je meteen voelt nog voor je binnen bent. Bij De Druiventros Casino staat gastvrijheid centraal. Wij ontvangen je met een warme glimlach en zorgen voor een plek waar je je meteen thuis voelt. Of je nu komt voor spanning en sensatie of gewoon voor een gezellig avondje uit: bij ons beleef je altijd iets bijzonders.

De druiventros Casino
De druiventros Casino
De druiventros Casino
Wat we doen

Recente projecten

't Zand

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Door Horeca Innovatie Groep 12 september 2025
Bij Recreatiepark ´t Zand in Alphen hebben wij met trots de nieuwe horeca-keuken mogen realiseren in het schitterende, nieuwgebouwde paviljoen. Dit paviljoen ligt direct aan de…
Meat the Balls

Meat the Balls – Amsterdam

Meat the Balls – Amsterdam

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Bij Meat the Balls draait alles om snelheid, kwaliteit en beleving. Voor dit horecaproject realiseerden we een professionele keukeninrichting die perfect past bij hun energieke…
Zout Rijen

Bar Restaurant Zout – Rijen

Bar Restaurant Zout – Rijen

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Voor Bar / Restaurant ZOUT in Rijen hebben wij een compleet project mogen realiseren waarin beleving, kwaliteit en efficiëntie samenkomen. We realiseerden een doordachte keukeninrichting…
Alle projecten

12 september 2025

Alphen

´t Zand

Bij Recreatiepark ´t Zand in Alphen hebben wij met trots de nieuwe horeca-keuken mogen realiseren in het schitterende, nieuwgebouwde paviljoen. Dit paviljoen ligt direct aan de recreatieplas en biedt een prachtig uitzicht over het water. Bezoekers kunnen er volledig tot rust komen in de natuur, terwijl het horecateam beschikt over een keuken die volledig op maat is ontworpen en gebouwd.

Bij het ontwerp en de bouw van ’t Zand stond efficiëntie, gebruiksgemak en duurzaamheid centraal. De keuken is ingericht met hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken. Zo is gekozen voor GEMM voor de koelingen, GICO voor de kooklijn, Pratica voor de high speed oven en Mach voor de vaatwasmachine. Deze merken staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een professionele uitstraling.

 

't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
't Zand
Wat we doen

Recente projecten

De druiventros Casino

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Door Horeca Innovatie Groep 6 november 2025
De Druiventros Casino – Berkel-Enschot In November 2025 hebben we een maatwerk buffettafel gemaakt met onzichtbare inductie velden van Adventys genaamd induc-stone. Deze velden zijn…
Meat the Balls

Meat the Balls – Amsterdam

Meat the Balls – Amsterdam

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Bij Meat the Balls draait alles om snelheid, kwaliteit en beleving. Voor dit horecaproject realiseerden we een professionele keukeninrichting die perfect past bij hun energieke…
Zout Rijen

Bar Restaurant Zout – Rijen

Bar Restaurant Zout – Rijen

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Voor Bar / Restaurant ZOUT in Rijen hebben wij een compleet project mogen realiseren waarin beleving, kwaliteit en efficiëntie samenkomen. We realiseerden een doordachte keukeninrichting…
Alle projecten

18 juni 2025

Amsterdam

Meat the Balls

Bij Meat the Balls draait alles om snelheid, kwaliteit en beleving. Voor dit horecaproject realiseerden we een professionele keukeninrichting die perfect past bij hun energieke concept.

We kozen voor krachtige en betrouwbare apparatuur: de Eloma Multimax voor veelzijdig koken, de GEMMfast-food counter met rvs-werkblad en ingebouwde saladette voor optimale workflow, en de Mach voorlader voor snelle, hygiënische afwasrondes.

Het resultaat? Een strakke, efficiënte keuken waar alles klopt – van techniek tot uitstraling. Horeca Innovatie Groep bracht dit project tot leven met vakmanschap, innovatie en een duidelijke focus op toekomstbestendigheid.

Meat the Balls
Meat the Balls
Meat the Balls
Meat the Balls
Meat the Balls
Meat the Balls
‘Beste ball with respect for all’

 

Welkom bij Meat The Balls, dé broodjesbal-speciaalzaak van Nederland! Bij ons draait alles om hoogwaardige meatball sandwiches met een moderne twist. Ons concept is simpel maar doordacht: ambachtelijke ballen, verse ingrediënten en eindeloze combinaties.

We bieden vier soorten meatballs, waaronder een top-tier vegan variant, en acht verschillende toppings, zodat iedereen zijn perfecte sandwich kan samenstellen. En natuurlijk… we hebben ook de oude bekende: het klassieke broodje bal met alleen satésaus of mayonaise. Alles wordt bereid in onze open keuken, waar je kunt zien hoe jouw bestelling met zorg wordt klaargemaakt. Of je nu langskomt voor een snelle hap, relaxed blijft zitten of je bestelling meeneemt, bij ons geniet je altijd van kwaliteit en smaak.

Naast onze gezellige locatie in Amsterdam Oud-West bieden we ook bezorging aan voor zowel kleine als grote bestellingen. Bedrijven in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam en  Purmerend kunnen rekenen op onze smakelijke combo-deals, zoals een meatball sandwich met een versgemaakte smoothie. We werken volledig elektrisch, gebruiken gecertificeerd vlees en rijden hybride of elektrisch, omdat we geloven in goed eten met respect voor mens, dier en milieu. Met onze slogan ‘Beste ball with respect for all’ laten we zien dat duurzaamheid en smaak perfect hand in hand gaan.

Horeca Innovatie Groep
Totaalexpertise in grootkeukentechniek
Wat we doen

Recente projecten

De druiventros Casino

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Door Horeca Innovatie Groep 6 november 2025
De Druiventros Casino – Berkel-Enschot In November 2025 hebben we een maatwerk buffettafel gemaakt met onzichtbare inductie velden van Adventys genaamd induc-stone. Deze velden zijn…
't Zand

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Door Horeca Innovatie Groep 12 september 2025
Bij Recreatiepark ´t Zand in Alphen hebben wij met trots de nieuwe horeca-keuken mogen realiseren in het schitterende, nieuwgebouwde paviljoen. Dit paviljoen ligt direct aan de…
Zout Rijen

Bar Restaurant Zout – Rijen

Bar Restaurant Zout – Rijen

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Voor Bar / Restaurant ZOUT in Rijen hebben wij een compleet project mogen realiseren waarin beleving, kwaliteit en efficiëntie samenkomen. We realiseerden een doordachte keukeninrichting…
Alle projecten

18 juni 2025

Rijen

Bar Restaurant Zout

Voor Bar / Restaurant ZOUT in Rijen hebben wij een compleet project mogen realiseren waarin beleving, kwaliteit en efficiëntie samenkomen.

We realiseerden een doordachte keukeninrichting met hoogwaardige apparatuur die klaar is voor dagelijks topgebruik. De Eloma Multimax biedt maximale veelzijdigheid in bereiding, terwijl de GEMM koelwerkbanken zorgen voor betrouwbare koeling en overzicht. De Mach glazenspoelmachine met doorschuiver maakt snelle, hygiënische service mogelijk. De koel-vriescel, geleverd met onze partner WEHAKO koeltechniek, garandeert stabiele opslagcondities. De robuuste bakwand van De Kuiper vormt de krachtige motor van de keuken, waar snelheid en precisie samenkomen. En het RVS-maatwerk vanPGI vormt de stevige fundering waarop de hele keuken draait – duurzaam, strak en praktisch tot in elk detail.

Het stijlvolle interieur, ontworpen door Studio Baak, sluit perfect aan op de technische uitvoering — een samenwerking waar we met trots op terugkijken.

Zout Rijen
Zout Rijen
Zout Rijen
Zout Rijen
Zout Rijen
Zout Rijen
EEN DROOM DIE UITKOMT

 

In september ’24 hebben wij de deuren geopend van onze eigen horecazaak genaamd ZOUT in het kloppend hart van Rijen. Toen wij (Jessie Marcelissen en Rick Henskens) elkaar in 2014 leerden kennen, kwamen we er al snel achter dat onze passie in de horeca ligt. Precies 10 jaar later hebben wij vol trots onze droom werkelijkheid laten worden en zijn wij begonnen aan een nieuw hoofdstuk; onze eigen horecazaak genaamd ZOUT.

Wij hopen je binnenkort eens te mogen verwelkomen bij ZOUT Rijen.

Sfeervol en bourgondisch genieten

 

In ons restaurant neem je plaats in een hip, eigentijds en sfeervolle omgeving met zo’n 60+ zitplaatsen. Uitermate geschikt voor een hapje en drankje, een borrel, een lunch of een diner. Het interieur is een mix van modern design met elementen uit de regio hierin verwerkt.

Bij ZOUT draait alles om beleving. Het menu is eigentijds en gevarieerd, met aandacht voor seizoensgebonden en lokale ingrediënten. De gerechten zijn met zorg en creativiteit samengesteld, waarbij de nadruk ligt op smaak en presentatie. Of je nu komt voor een diner, een ontspannen lunch of een gezellige borrel, bij ZOUT ben je altijd verzekerd van betaalbaar en kwalitatief eten en drinken.

 

Horeca Innovatie Groep
Totaalexpertise in grootkeukentechniek
Wat we doen

Recente projecten

De druiventros Casino

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Door Horeca Innovatie Groep 6 november 2025
De Druiventros Casino – Berkel-Enschot In November 2025 hebben we een maatwerk buffettafel gemaakt met onzichtbare inductie velden van Adventys genaamd induc-stone. Deze velden zijn…
't Zand

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Door Horeca Innovatie Groep 12 september 2025
Bij Recreatiepark ´t Zand in Alphen hebben wij met trots de nieuwe horeca-keuken mogen realiseren in het schitterende, nieuwgebouwde paviljoen. Dit paviljoen ligt direct aan de…
Meat the Balls

Meat the Balls – Amsterdam

Meat the Balls – Amsterdam

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Bij Meat the Balls draait alles om snelheid, kwaliteit en beleving. Voor dit horecaproject realiseerden we een professionele keukeninrichting die perfect past bij hun energieke…
Alle projecten

17 juni 2025

Tilburg

ContourdeTwern Koningshaven

ContourdeTwern: "Wij geloven in een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Als dit even niet vanzelf gaat, bieden wij je een steuntje in de rug. Bijvoorbeeld in het contact leggen met andere mensen, mantelzorg, opvoeden of geldzaken. Ook helpen we je op weg als je een idee hebt voor jouw buurt of wanneer je vrijwilligerswerk zoekt. Nooit alleen, in alle opzichten"

Februari 2025 hebben we een nieuwe semi professionele keuken geplaatst, zodat de directe bewoners in de buurt gezamenlijk kunnen koken, eten en worden er avonden gecreërd zodat de mensen voor een laag bedrag een goede hap kunnen eten.

Bekijk anders ook de site van ContourdeTwern

Horeca Innovatie Groep
Totaalexpertise in grootkeukentechniek
Contour de Twern
Contour de Twern
Contour de Twern
Wat we doen

Recente projecten

De druiventros Casino

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Door Horeca Innovatie Groep 6 november 2025
De Druiventros Casino – Berkel-Enschot In November 2025 hebben we een maatwerk buffettafel gemaakt met onzichtbare inductie velden van Adventys genaamd induc-stone. Deze velden zijn…
't Zand

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Door Horeca Innovatie Groep 12 september 2025
Bij Recreatiepark ´t Zand in Alphen hebben wij met trots de nieuwe horeca-keuken mogen realiseren in het schitterende, nieuwgebouwde paviljoen. Dit paviljoen ligt direct aan de…
Meat the Balls

Meat the Balls – Amsterdam

Meat the Balls – Amsterdam

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Bij Meat the Balls draait alles om snelheid, kwaliteit en beleving. Voor dit horecaproject realiseerden we een professionele keukeninrichting die perfect past bij hun energieke…
Alle projecten

31 mei 2025

Baarle-Nassau

De Hertog van Nassau

Voor De Hertog van Nassau in Baarle-Nassau hebben wij een horecaproject mogen realiseren.

De keuken is uitgerust met de Eloma Joker en de Alto-Shaam Vector voor maximale veelzijdigheid in bereiding. De krachtige GICO gas-units zorgen voor precisie en controle tijdens het koken, terwijl de GEMM koelingen optimale versheid garanderen. De koel- en vriescel, geleverd in samenwerking met WEHAKO koeltechniek, biedt betrouwbare opslag en efficiënt ruimtegebruik.

Het resultaat: een moderne, doordachte keuken die perfect aansluit op de stijl en ambitie van De Hertog van Nassau – een plek waar techniek en gastronomie hand in hand gaan.

Grand Cafe De Hertog van Baarle Nassau
Grand Cafe De Hertog van Baarle Nassau
Grand Cafe De Hertog van Baarle Nassau
Grand Cafe De Hertog van Baarle Nassau
Grand Cafe De Hertog van Baarle Nassau
Grand Cafe De Hertog van Baarle Nassau

In het mooie Baarle-Nassau staat het Grand Cafe De Hertog van Baarle Nassau, met een prachtige historie!

We hebben hier in Mei 2025 een prachtige keuken neergezet welke samen met eigenaar Arthur is ontworpen. Mede dankzij Q-RO Vastgoed  ontwikkelaar is het historisch pand omgebouwd naar een horeca gelegenheid. Zeker de moeite waard om eens een hapje en een drankje op het mooie terras te nuttigen.

Horeca Innovatie Groep
Totaalexpertise in grootkeukentechniek
Wat we doen

Recente projecten

De druiventros Casino

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Druiventros Casino – Berkel-Enschot

Door Horeca Innovatie Groep 6 november 2025
De Druiventros Casino – Berkel-Enschot In November 2025 hebben we een maatwerk buffettafel gemaakt met onzichtbare inductie velden van Adventys genaamd induc-stone. Deze velden zijn…
't Zand

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Recreatiepark ’t Zand – Alphen

Door Horeca Innovatie Groep 12 september 2025
Bij Recreatiepark ´t Zand in Alphen hebben wij met trots de nieuwe horeca-keuken mogen realiseren in het schitterende, nieuwgebouwde paviljoen. Dit paviljoen ligt direct aan de…
Meat the Balls

Meat the Balls – Amsterdam

Meat the Balls – Amsterdam

Door Horeca Innovatie Groep 18 juni 2025
Bij Meat the Balls draait alles om snelheid, kwaliteit en beleving. Voor dit horecaproject realiseerden we een professionele keukeninrichting die perfect past bij hun energieke…
Alle projecten
  • Pagina 1
  • Pagina 2
  • Pagina 3
  • Pagina 4
  • Ga naar Volgende pagina »

Neem contact op

Neem via Whatsapp of per telefoon contact met ons op +31 (0) 161 23 48 68

Oude baan 49, 5125 NG Hulten (Nederland)
+31(0)161 23 48 68
[email protected]

Privacyverklaring  |  AV 

© Copyright 2022 - 2025 Horeca Innovatie Groep · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door Probu